RSS Feed

Életmód

Tuning és Retro Fesztivál Budapesten

Tuning és Retro Fesztivál Budapesten TOP tuning autók, supersport autók és az oldtimer gyöngyszemek együtt kerülnek bemutatásra. Exclusív autók tárlata a Magyar Vasúttörténeti Parkban +rengeteg kiegészítő program: Carstylig Tuningautó Találkozó, hangnyomásmérő verseny, Kalandjárók Kiállítás, vasutas interaktív programok, Kolbászvásár, családi programok, hagyományőrző programok és kiállítások.

Szóbeli felvételi is lesz a Semmelweisen

Szóbeli felvételi is lesz a Semmelweisen A Semmelweis Egyetem felvételi rendszerét is több szempontból módosítja a Magyar Közlönyben 2022. szeptember 7-én megjelent rendelet, mely 2024-től ad nagyobb szabadságot az egyetemeknek arra, hogy meghatározzák, milyen tantárgyak középiskolai, érettségi eredményei és milyen további teljesítmények számítanak majd bele a felvételin elérhető 500 pontba

Ozorai színek és ízek

Ozorai színek és ízek Érdekes élményekkel gazdagodik, aki Ozorára látogat, különösen, ha hétvégén, akkor ugyanis szinte az egész település hatalmas vásárrá alakul…Ozora Tolna megye északi szélén, a Sió völgyében található, gyönyörű várkastéllyal, műemlékekkel, és sok szépséggel.

Volt egyszer egy Mix magazin!

Volt egyszer egy Mix magazin! Volt egyszer egy Mix magazin! Hofi Géza szerepelt az első címlapon, ami azt hiszem szimbolikus jelentőséggel bírt, mert Hofi különleges színvonalat képviselt Magyarországon. A Mix magazin hosszú pályafutása alatt mindvégig próbálta szolgálni és kiszolgálni az olvasót.

Csökkent az élelmiszerpazarlás

Csökkent az élelmiszerpazarlás Az élelmiszerpazarlás 24 százalékkal csökkent a magyar háztartásokban 2016-2021 között a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hulladékfelmérése alapján.

Fővárosi Turisztikai Kerekasztal 2022

Fővárosi Turisztikai Kerekasztal 2022 A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hívta életre, hogy ezen a napon (szeptember 27.) a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a szektorban dolgozók együtt emlékezzenek meg a turizmus társadalmi, kulturális és gazdasági értékeiről.

A magyarok több mint fele heti 3 órát sem mozog

A magyarok több mint fele heti 3 órát sem mozog A magyarok több mint fele heti 3 órát sem mozog, és csak minden ötödik ember gondolja úgy, hogy tudatosan táplálkozik - derül ki a KOMETA megbízásából az Opinio Institute Kft. által készített reprezentatív felmérésből, melynek eredményét szerdán juttatták el az MTI-hez.

Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés!

Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés! Ki gondolná, hogy milyen fontos a jó és elég ideig tartó alvás(CNN). A mai fiatal generáció(főleg!!!) az internet függőség miatt általában pont az alvás időt faragja le…! Hiba! Egy amerikai kutatás szerint a kevés alvás gyengíti az immunrendszert és különböző gyulladásokat okoz a szervezetben. Ahhoz, hogy egészséges legyen egy ember, a szervezetnek minden éjszaka többször át kell mennie négy

Harcsaóriást fogtak Pécsen

Harcsaóriást fogtak Pécsen Pécstől csupán néhány kilométerre fekszik a festői szépségű Malomvölgyi Arborétum. A parkerdő kedvelt kirándulóhely, az itt található tó pedig igazi horgászparadicsom. A napokban a Malomvölgyi II-es tavon rendezte meg a Pécsi Horgász Egyesület azt a négynapos harcsafogó versenyt, melyen egy hatalmas bajszos is horogra akadt, számolt be a történtekről a Pécs Aktuál.

Drága a rendszer

Drága a rendszer Nagy a baj, illetve lehet, hogy még sokkal nagyobb lesz?! Megjött az első “rezsicsökkentett”, de megváltozott energia árakkal kalkulált áramszámla. Látszatra csak durván 50%-ot emelkedett az eddigi szokásos számlához képest. De nekem is feltűnt, amitől pár barátomnak is elállt a lélegzete, hogy az u.n. rendszerhasználati díj négyszer nagyobb, mint maga a az áram díja…!

Az élettársak vagyonjogi viszonyai

Az élettársak vagyonjogi viszonyai Még mindig sokan nincsenek tisztában az élettársak vagyonjogi viszonyaival, az emberek harmada ismeri csak az élettársakra vonatkozó öröklési szabályokat - derült ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) felkérésére készített közvélemény-kutatásból.

Brad Pitt a szépségiparban

Brad Pitt a szépségiparban Brad Pitt állítólag nem fél az öregedéstől vagy mégis?(CNN) A világhírű filmsztár egy egész új terepre tévedt. Piacra dobott egy szépségápoló tremékcsaládot, aminek Le Domaine a neve, amelyet a színész a Perrin család biobortermelőivel közösen alapított.

Szülők Háza Közhasznú Alapítvány - ENSZ-tagság

Szülők Háza Közhasznú Alapítvány - ENSZ-tagság A Szülők Háza Közhasznú Alapítvány ENSZ-tagságot kapott! Ennyi lenne a rövid hír, de erre most felkaptam a fejem. Kiderült, hogy összesen kb. 12 tagszervezetet vett fel az ENSZ Magyarországról eddig összesen. Szóval úgy tűnik, hogy ez tényleg nagy dolog!

Puha ágyak, kemény vágyak

Puha ágyak, kemény vágyak A KGST tagállamokban nem létezett – hivatalosan – prostitúció. A berlini fal 1989 novemberi megrepedése után persze sorra nyíltak a volt NDK tájain a magán kuplerájok. A keletnémet hölgyeknek főleg a jugó dugó brigádok jelentettek riválist, s a Csehszlovák határ menti településeket is ellepték a ledér „szüzek”.

További írások a rovatban

Lap tetejére