RSS Feed

Bulvár

Titokzatos modern szobor Utah közepén

Titokzatos modern szobor Utah közepén Fura fém oszlopra bukkantak teljesen véletlenül egy holdbéli tájon valahol Utah államban. A vörös sziklák között ott áll peckesen egy gyönyörű modern acél szobor és senki sem tudja, hogy került oda.

Mike Tyson visszatér a ringbe

Mike Tyson visszatér a ringbe Mike Tyson (54) ex nehézsúlyú világbajnok visszatér. Sokak szerint az életét is kockáztatja ezzel, de bízzuk csak rá. A tiszta izom Tyson úgy néz ki mint egy kőszikla, a jellegzetes arc tetoválással, eléggé félelmetes figura még mindig!

Férfi a Vogue magazin címlapján?

Férfi a Vogue magazin címlapján? A Vogue magazin fennállása óta először egy férfit tett a címlapjára! Harry Styles angol énekes, persze extrém fura ruhában pózol a magazinban. Van rajta minden, amit el tudunk képzelni, zakó, harisnya, szoknya..?!

Téglás Zoli: Kaliforniából a Nagyi stúdióba

Téglás Zoli: Kaliforniából a Nagyi stúdióba November végén jelenik meg a magyar származású énekes, Téglás Zoli együttesének albuma, Santa Monica címmel. Az Ocean Hills nevű csapat félig magyar művészekből áll. A „Budapest my Love” című dal Téglás Zoli személyes hitvallása, szívből jövő őszinte himnusza, tisztelete Magyarország és Budapest iránt.

Vilmos és Katalin gyerekei Lupót gyászolják

Vilmos és Katalin gyerekei Lupót gyászolják Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy el kellett búcsúzniuk egyik fontos családtagjuktól, Lupótól, a cocker spánieltől.

Miley Cyrus dinamikus duója Duával

Miley Cyrus dinamikus duója Duával Miley Cyrus a globális szupersztár énekeső összefogott Dua Lipával, korunk egyik legnagyobb hatású popzenei csillagával, hogy együtt adják elő a "Prisoner" című dalt, amely a második hivatalos kislemez Miley várva várt hetedik stúdióalbumáról.

Dallos Bogi és Manuel: Benned él

Dallos Bogi és Manuel: Benned él Dallos Bogi, áprilisi lemeze után most egy Manuellel közös friss dallal jelentkezik, amely középpontjában az olykor reménytelennek tűnő szituációk leküzdése áll. A fiatal énekesnővel izgalmas képi világú, látványos klip is készült.

Mit nyávog a cica?!

Mit nyávog a cica?! Javier Sanchez elhatározta, hogy kifejleszt egy okos nyakörvet cicáknak(444). Ez valószínűleg azért juthatott eszébe, mert elkészült az első “cica nyelv” fordító app, ami elvileg 13 különböző macska nyávogást alakít át emberi beszédre.

Egy kis bagoly New Yorkban

Egy kis bagoly New Yorkban Egy kis bagoly egyik legnagyobb megdöbbenésére reggel New Yorkban ébredt a Rockefeller Center előtti téren. Szegény madárnak kivágták az otthonát a 75 láb hosszú norvég fenyőt, amiben élt és amiben a bagoly odúja volt felállították New Yorkban. Ez lett a 2020-as karácsonyfa Manhattanben.

Akciós áron kínálják az ékszereket

  Akciós áron kínálják az ékszereket Egy éve dőlt felszámolásba a Dorottya Diamond Palace Kft., az akkoriban Vajna Tímea kisebbségi érdekeltségében álló gyémántkereskedő cég. A felszámoló Lubin Invest Zrt. most eladásra hirdette „vagyona egészét vagy telephelye eszközeinek összességét” – vette észre a 24.hu. A szöveg alapján mindössze 5,717 millió forintra becsülik a meghirdetett vagyont.

Osvárt Andrea szakított párjával

Osvárt Andrea szakított párjával A Dancing with the Stars kapcsán készített interjúban jelentette be Osvárt Andrea, hogy már nincs együtt a párjával. Ahogy a Blikk is beszámol róla, a Dancing with the Stars szombat esti adásában Osvárt Andrea és táncpartnere, Suti András esett ki. A produkció előtti kisfilmben Andrea elárulta, hogy bár a műsort nagyon élvezi, a magánélete nem alakult ilyen fényesen: zátonyra futott a párkapcsolata.

Vajna Tímea az örökségre vár

Vajna Tímea az örökségre vár Továbbra sem jutott hozzá az örökségéhez Vajna Tímea, noha férje, Andy Vajna már csaknem két éve elhunyt — írta meg a Blikk. A lap szerint az özvegyet érzelmileg nagyon megviseli a közel 40 milliárd forintért folyó jogi procedúra, bár a végrendelet feketén-fehéren kijelenti: Vajna Tímea rendelkezik az egykori kormánybiztos minden vagyona felett.

Virág berobbant... a VV X-be

Virág berobbant... a VV X-be Berobbant a Valóvilág X-be VV Virág. Aki Paksról jött alig töltötte be a 18-at. tetkó a nyakon, meg 1-2 másik helyen. Neki két szélsőséges arca van, mondta a szőke, kék szemű, csinos csajszi. Aki szerény, szelíd nyuszi, és a vadállat.

Újabb zúzós dallal rukkolt elő a Hooligans

Újabb zúzós dallal rukkolt elő a Hooligans Újabb dalt mutatott be a Hooligans a tavasszal érkező Zártosztály című lemezéről. Ami a keményvonalas hangvételt illeti, a Kendőzetlen igazság csavar még egyet a fokozaton: a friss nóta a korábban közzétett Evolúció című számnál is zúzósabbra sikeredett.

További írások a rovatban

Lap tetejére