RSS Feed

Bulvár

Laura Dern és Bo

Laura Dern és Bo Laura Dern(54) amerikai Oscar-díjas színésznő. Eddig is szimpi volt, de most posztolt egy fotót Bo nevű gyönyörű kiskutyával együtt. Azt írta a fotó alá, hogy hálás, hogy összehozta a sors ezzel a kutyával.

The Rasmus: nagylemez és budapesti koncert

The Rasmus: nagylemez és budapesti koncert Pár napon belül új dallal jelentkezik a Rasmus: a Bones nem csak a 2022-re ígért új nagylemez, hanem a jövő őszre kihirdetett világkörüli turné hírvivője is egyben, hiszen a finnek már most bejelentették a lemezbemutató koncerteket is: a jövő októberben Budapesten lépnek fel.

Zendaya megint kiragyogott a tömegből

Zendaya megint kiragyogott a  tömegből Zendaya(24) amerikai színésznő Primetime Emmy-díjas színésznő kanárisárga estélyiben vett részt az Oscar gálán. Az Eufória sorozat sztárja sajnos most nem nyert díjat, de jelenlétével biztos, hogy emelte az est fényét!

Túl hangos volt a szex

Túl hangos volt a szex Kiakadtak egy brit társasházban a lakók, mert egy pár, hogy is fogalmazzak, mondjuk túl hangosan szerették egymást. A lényeg, ami a lényeg, hogy amikor éppen éltek a test örömeinek, akkor zengett a ház. Szerintem túl sok pornót néztek, talán a hölgy úgy gondolta így tud jobban megfelelni a férfi elvárásainak.

Valóságshow vicces csavarral!

Valóságshow vicces csavarral! Too Hot To Handle /Netflix sorozat. Igazából ez egy fura valóságshow. Alapvetően úgy tűnt az elején, hogy egy ugyanolyan bugyiban turkáló, éjjel nappal szexelő, szép férfiak és szép nők összezárva egy egzotikus helyen. De a szerkesztők beletettek egy váratlan és meghökkentő csavart.

ketten is kiestek

ketten is kiestek Drámai harcban dőlt el, hogy a Kihívóknak kell párbajozni. Ferenc Vivien lesz az egyik párbajozó, holnap derül majd ki, hogy Bálint kit fog kijelölni párbaj ellenfelének. Kőnig Anna a legjobb barátnője, vagy Buzás Dorottya, vagy Szente Gréta.

Balázs Andi ma már ki meri mondani, ha nincs jól

Balázs Andi ma már ki meri mondani, ha nincs jól Humor, lazaság, kiegyensúlyozottság, örök fiatalság - ezek a fogalmak jól jellemzik Balázs Andreát. A színésznő az elmúlt időszakban jött rá élete nagy tanulságára, hogy amikor nincs jól, akkor nem kell annak az ellenkezőjét állítania. Ma már ki meri mondani, hogy "nem vagyok jól".

Fagyival boldogít a Halott Pénz

Fagyival boldogít a Halott Pénz A Halott Pénz frontembere a formáció új lemeze kapcsán mesélt arról, hogy miként látja a zenei pályáját. Öt év után a ’Ha mindenkit boldoggá akarsz tenni, árulj fagyit’ című új albummal jelentkezett a Halott Pénz, akik kilenc dallal és a hozzájuk tartozó klippel örvendeztetik meg most a rajongókat.

David Bowie: remixek és bonustrack 1970-ből

David Bowie: remixek és bonustrack 1970-ből 2021. május 28-án jelenik meg a 'Metrobolist' társdarabjának becézett 'The Width Of A Circle” című kiadvány. A limitált példányszámban érkező, két CD-s kiadvány koncertfelvételeket, remixeket és bónusztrackeket is tartogat 1970-ből.

Guetta csodát emleget

Guetta csodát emleget Guetta a jövővel kapcsolatban is nagyon izgatott: „Úgy gondolom a zeneipar legnehezebb éveinek lehettünk szemtanúi. Ezután az emberek úgy fognak bulizni, mint még soha. Biztos vagyok benne: fantasztikus lesz, amikor újra kinyit a világ és végre élőben is zenélhetünk. Igazi csoda lesz!”

Cipő is feltűnik az új Republic-klipben

Cipő is feltűnik az új Republic-klipben A frontember Bódi László, Cipő 2013-as halála óta is aktív Republic új dallal jelentkezett, a klipben pedig megjelenik Cipő is, szúrta ki a Blikk. Az énekesről néhány napja szobrot avattak szülővárosában, Ungváron

Kiszel Tünde újra láthatta magát a régi szemöldökével

Kiszel Tünde újra láthatta magát a régi szemöldökével Kiszel Tündét a Tények Plusz stábja kísérte el egy szépségszalonba, ahol hennával festették meg a szemöldökét. A celeb elmondta, hogy ma már visszafogottabb e tekintetben, hiába volt egykor a védjegye a sötét és vastag szemöldök.

Gyászol a slágersztár

Gyászol a slágersztár A német nyelvterületen már-már népzenei csodagyerekként ünnepelték a 20. század végén Stefan Mrosst. A Felső-Bajorországban született énekes, trombitást szinte minden korosztály kedveli. A 45 éves művészt májusban súlyos családi tragédia rázta meg.

Timi, a Macska Mami

Timi, a Macska Mami Mondhat mindenki amit akar, én kifejezetten kedvelem Vajna Timi insta posztjait. Mostanában volt valami fürdőruhás sorozat, ahol szerintem Timi eltévesztette a bikinik nagyságát… De volt olyan kép is, ahol kifejtette a celeb királynő, hogy Rock and rollt akar!

További írások a rovatban

Lap tetejére