RSS Feed

Bulvár

500 ezer US Dollár 2 francia bulldogért!?

500 ezer US Dollár 2 francia bulldogért!? Elrabolták Lady Gaga 3 francia bulldog kutyájából kettőt. A világsztár éppen Rómában dolgozik, és egy bérsétáltató volt a kutyákkal, amikor az utcán meglőtték és a három kutyából kettőt sikerült is elvinnie a támadónak.

Férfias szakmákat űznek, de közben szépségversenyt nyertek

Férfias szakmákat űznek, de közben szépségversenyt nyertek Idén online hirdették meg az Anyuka Szépe versenyt, ahol több száz jelentkezőből választották ki azt a két legszebb anyukát, akik képviselhetik Magyarországot a nemzetközi versenyeken.

Áll a bál Baukó Éva körül!

Áll a bál Baukó Éva körül! Baukó Éva(37) fura dolgot posztolt Facebook oldalán. Állítólag Nagy Alekosz kért és kapott tőle 150 ezer forintot fára, mert rimánkodott érte. De a megbeszélt időpontra nem adta meg, mert Baukó szerint elköltötte 20 ezer forintos konyakokra és 15 ezer forintos szivarokra...

Miklósa Erika különleges vitaminokat adott át Győrfi Pálnak

Miklósa Erika különleges vitaminokat adott át Győrfi Pálnak Az Országos Mentőszolgálat 900 budapesti kivonuló dolgozójának részére közel 7 millió forint értékben adtak át egy-egy új, magyar fejlesztésű vitaminkészítményt, amellyel kifejezetten a tüdejüket erősíthetik.

Brocky csokis átverés a VVX-ben!

Brocky csokis átverés a VVX-ben! “Brocky csoki”..na azt hiszem nekem itt szakadt el a cérna VV X ügyileg! Türelmes fickónak tartom magam, és a magam módján kedvelem is a VV X-et. De a keddi adás kifejezetten felbosszantott. Beküldték a VV X-be a VV 8 harmadik helyezettjét VV Vikit, hogy ossza az észt, és ha még nem volt elég konfliktus a játékosok között, akkor korbácsolja fel még jobban az indulatokat.

Fura akció egy Banksy graffitiért!

Fura akció egy Banksy graffitiért! Banksy egyik művét “megmentették”! Egyre nagyobb az igény Banksy alkotásaira, de hogy ezért szó szerint kifűrészeljenek egy darab falat egy házból..azért ilyen eddig még nem fordult elő. Már megírtam pár hónapja, hogy a híres rejtőzködő művész egy hulla hoppozó kislányt festett egy Nottinghamben található fodrászat külső falára.

Hillary Clinton politikai thrillert ír

Hillary Clinton politikai thrillert ír Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter egy politikai thrilleren dolgozik együtt barátjával, Louise Penny kanadai írónővel.

Robbie Williamsről készül életrajzi film

Robbie Williamsről készül életrajzi film Életrajzi film készül Robbie Williams világhírű angol énekes-dalszerzőről Michael Gracey rendezésében. A deadline.com értesülése szerint A legnagyobb showman rendezője írja a Better Man című film forgatókönyvét is Oliver Cole és Simon Gleeson közreműködésével.

Szabó István tanácsai Liptai Claudiának

Szabó István tanácsai Liptai Claudiának A színésznő első, filmes szereplése Szabó István rendezésében, Zsigmond Vilmos fényképezésében valósult meg. Előbbi olyan tanácsot adott neki, amely egész pályáján végigkísérte.

VV Moh kiejtette VV Danit!

VV Moh kiejtette VV Danit! VV Moh nyerte a szombati párbajt VV Dani ellen. Mondjuk én azt gondolom, hogy Daninak talán VV Vivi ellen lehetett volna maximum egy kis esélye. Mert főleg nők szoktak szavazni állítólag. A nők meg szerintem nem csípték ezt az alpári stílust, amit VV Dani képviselt. Győzött a józan ész és a visszafogott fegyelem, amit VV Moh képvisel.

Peller Mariann életében nagy segítség a spiritualitás

Peller Mariann életében nagy segítség a spiritualitás Peller Mariann 15 évesen eldöntötte, hogy tévézni szeretne és így is lett. Látszólag egyszerű, de odáig, ahol most tart hosszú út vezetett. Már gyerekként megfogalmazódott benne, hogy szeretne mosolyt csalni az emberek arcára és ez azóta sem változott.

Ez a közös Király Lindában, Majkában és Nagy Sándorban

Ez a közös Király Lindában, Majkában és Nagy Sándorban Az énekesnő, a műsorvezető-rapper és a színész is átesett már a koronavíruson, azonban a mai napig tapasztalják a szövődményeket. Most elmesélték, hogyan érzik magukat hetekkel a betegség után.

Gábor Miklós alteregója az ATV-ben

Gábor Miklós alteregója az ATV-ben Néztem a Civil a pályán c. ATV műsort Krug Emília vezetésével. Hát nem ugyanaz, mint Havassal és Fialával volt… Viszont megint felfedeztem egy fura hasonlóságot egy legendás színészóriás Gábor Miklós és a műsor egyik résztvevője között.

Mr. Big is kihagyja a Szex és New Yorkot

Mr. Big is kihagyja a Szex és New Yorkot Készül a Szex és New York folytatása, amit a rajongok közül nem mindenki vár kicsattanó lelkesedéssel. Ennek egyik oka, hogy sokak szerint már "túlhúzzák" az amúgy sem nagyon aktuális "szingli sztorit". A másik, hogy nagy nevek fognak hiányozni a filmből.

További írások a rovatban

Lap tetejére