RSS Feed

Bulvár

Donbaszról forgat dokut Putyin Steven Seagalja

Donbaszról forgat dokut Putyin Steven Seagalja Steven Seagal amerikai színész dokumentumfilmet forgat a donbaszi fejleményekről – mondta Denis Pusilin, az Ukrajnához tartozó, függetlenként csak Oroszország és Szíria által elismert Donyecki Népköztársaság vezetője kedden, miután találkozott Seagallal.

Muse-iránytű a tekintélyuralmi rendszerekben

Muse-iránytű a tekintélyuralmi rendszerekben A zenekar kilencedik stúdiólemeze 2022. augusztus 26-án jelenik meg. A várva várt kiadványról, a Muse frontembere, Matt Bellamy beszélt: „A ’Will Of The People’ Los Angelesben és Londonban készült, és a jelenleg növekvő bizonytalanság és instabilitás ihlette.

Stifler anyu flörtöl

Stifler anyu flörtöl Jennifer Coolidge(60) amerikai színésznő egész életében imádta a férfiakat(CNN). Ha minden igaz, mert ezt nála soha nem lehet tudni, legalább 200 férfival volt rövidebb, hosszabb viszonya. Az elhíresült szerepe, amivel berobbant a filmes világba a flörtölgetős Stifler anyu az Amerikai pite c. filmből.

Új házasság - Új ház

Új házasság - Új ház Ben Affleck és Jennifer Lopez a friss frigy tiszteletére gyorsan vettek egy új “kis vityillót”. 55 millió jó amerikai dollárt kóstált az új fantasztikus kacsalábon forgó leendő otthonuk. Kétezer négyzetméter, 10 háló..és 17 fürdőszoba..?!

Szabó Zsófi zsúfolt nyara

Szabó Zsófi zsúfolt nyara Szabó Zsófi(33) RTL Klub műsorvezető és színésznő egyre szebb, olyan, mint egy érett barack. Például az egyik insta történetében rózsaszínű fürdőruhát vett fel és egyszerűen annyira szexis. Kisportolt teste, gyönyörű szőke haja száll a szélben, szerintem a fotók valahol a Balatonnál készültek, bár ki tudja.

Justin Bieber és Dua Lipa a legdrágábbak

Justin Bieber és Dua Lipa a legdrágábbak A szerdán kezdődő Sziget fesztivál két legdrágább fellépője Justin Bieber és Dua Lipa, a nagyszínpados sztárelőadókra fordított költségvetés nagyságrendileg több millió euró - mondta a rendezvény főszervezője kedden az MTI-nek.

Madonna ünnepel, Madonnát ünneplik

Madonna ünnepel, Madonnát ünneplik Madonna történelmet írt, amikor 50. alkalommal került a Dance Club lista élére, ezzel ő lett az első és egyetlen olyan előadó, aki 50 #1 slágert ért el a Billboard listáján. Ennek a történelmi mérföldkőnek a megünneplésére Madonna két új kiadványt hoz el 'FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES' címmel.

Lerobbant Orbán Viktor csónakja

Lerobbant Orbán Viktor csónakja Orbán Viktor miniszterelnök az amerikai útja után megkezdte a nyaralását, a horvátországi Brač szigetére vette az irányt, ahol egy Ace Ventura-ingben fotózkodott az egyik helyi étterem tulajdonosával.

Spacey anyagi és erkölcsi bukása

Spacey anyagi és erkölcsi bukása Kevin Spacey(63) nagyon megszívta az utóbbi időben!(CNN) A kétszeres Oscar-díjas színészt arra kötelezte a bíróság, hogy 31 millió amerikai dollárt kell fizetnie a House of Cards gyártójának, azaz a Media Rights Capitalnak.

Anne Heche durva balesete

Anne Heche durva balesete Anne Heche(53) amerikai színésznő súlyos autóbalesetet szenvedett Los Angelesben.(CNN) Állítólag Anne nagy sebességgel vezetett, amikor lesodródott az útról és egy ház falának csapódott. Az autó kigyulladt és Anne Hechet súlyos égési sérülésekkel vitték kórházba.

Sydney Sweeney panaszai

Sydney Sweeney panaszai Érdekes cikk jelent meg a New York Postban Sydney Sweeney(24) az Eufória egyik sztárjáról. Arról panaszkodott a bosszantóan fiatal és csinos amerikai színésznő, hogy nem teheti meg, hogy ne dolgozzon, mert nincs annyi megtakarítása, hogy leálljon pár hónapra. Azt is megjegyezte, hogy hiába ennyire népszerű már nem fizetnek a színészeknek annyira kiemelkedően sok pénzt, mint régen.

Ötven év után megint dühbe jönnek

Ötven év után megint dühbe jönnek A Netflix feldolgozza Bud Spencer és Terence Hill egyik leghíresebb filmjét - írja a sorozatwiki.hu

Ricsipi: Elengedtük magunkat

Ricsipi: Elengedtük magunkat Ma is, ha meghalljuk a „Kanni-bál”-t egyből a felhőtlen tánc és szórakozás elevenedik fel egyenesen a ’90-es évekből. Az Animal Cannibals a Fonogram-, MTV Music Awards- és Petőfi-díjas Lotfi Begit kérte fel, hogy porolja le a hatalmas slágert! Éppen a legjobbkor: a virágzó fesztiválszezon és a tobzódó szabadtéri partik kellős közepén.

Eladó a magyar "Disney-villa"

Eladó a magyar "Disney-villa" Antonio Banderas, Rowan Atkinson, és Barbara Streisand is beleszeretett. Gobbi Hilda rendszeres vendég volt, falai között forgatott az Üvegtigris 3. stábja is. Eladósorba került az egyik leghíresebb zuglói ingatlan, a László-villa egy teljes emelete, mely az egykor Európa legnagyobb és legmodernebb műtermének is helyt ad.

További írások a rovatban

Lap tetejére