RSS Feed

Bulvár

Álmaimban az AD Studio visszainteget

Álmaimban az AD Studio visszainteget Valószínűleg sokak fülében ott cseng még a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb zenekara, az Ad Stúdió néhány nagy slágere, mint a Páratlan páros, az Álmaimban Amerika vagy akár a Nyári eső. Most pedig itt van Auguszt Bárió új albuma, dala és klipje

Robert Downey Jr. töklámpásnak állt!

Robert Downey Jr. töklámpásnak állt! Robert Downey Jr.(57) amerikai többszörös Golden Globe-díjas színész kimaxolta a halloweent. A második házasságában élő amerikai legenda, akinek egyébként 2005 óta Susan Downey a felesége és három gyermeke van elképesztő karriert futott be a filmvilágban!

Mérgező pletyka a városban!

Mérgező pletyka a városban! Pár napja áll a bál a magyar bulvársajtóban és egyéb közösségi médiában. A Blikktől kezdve egy csomó másik platform lehozott egy hírt, hogy egy fiatal, sztár énekesnőt mentő vitt kórházba, mert bódult volt és a szervezetében kokaint találtak. Aztán elszabadult a hajóágyú…!

Holdraforgó énekes sztárok

Holdraforgó énekes sztárok Bereczki Zoltán elsősorban kislánya miatt mondott igent, a Vastag testvérek számára pedig történelmi pillanat volt az Artisjus- és Fonogram-díjas Major Eszter második nagylemezén való részvétel. A varázslatos gyerekdalokat felsorakoztató „Holdraforgók”-on további olyan sztárok énekelnek, mint Wolf Kati, Judy a Groovehouse-ból, a Nyári lányok és Tabáni István.

A punk keresztapja bejelentett valamit

A punk keresztapja bejelentett valamit A punk keresztapja, azaz Iggy Pop több mint egyéves csendet követően bedobja a gránátbombát egy hamisítatlan zúzós számmal, a „Frenzy”-vel. A Grammy-életműdíjas előadó-dalszerző egyúttal bejelentette új albumának érkezését és a Grammy-díjas és többszörös platinalemezes producer, Andrew Watt által alapított Gold Tooth Records-szal közös friss együttműködését.

Budapesten koncertezik Alice Cooper és Johnny Depp

Budapesten koncertezik Alice Cooper és Johnny Depp Kirobbanó, eget-földet rengető show-val érkezik Budapestre a Hollywood Vampires 2023. július 18-án a Sportarénába. „A világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: tagja Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry-és Tommy Henriksen is.

"Apu érezte, hogy el fog menni"

"Apu érezte, hogy el fog menni" Rendületlenül gondozza édesapja hagyatékát, imádott diósjenői birtokát Oszter Alexandra, aki noha egy különleges helyszínen is megemlékezik majd egy éve elhunyt Oszter Sándorról, gondolatban mindennap beszélget vele. Az utolsó találkozásukra úgy emlékszik, mintha csak tegnap lett volna.

Olykor WC-ablakon át kell menekülni

Olykor WC-ablakon át kell menekülni A WC ablakán keresztül menekült el a randijáról Kajdi Csaba.A modellügynökség vezetője nem tagadja, hogy volt időszak, amikor inkább felkötötte a nyúlcipőt, ha a randipartner nem nyerte el a tetszését.

Borhimnusz a Punnany Massif énekesétől

Borhimnusz a Punnany Massif énekesétől November 11-én jelenik meg Meszes Balázs első szólólemeze, amelynek beharangozó videoklipje, a „Jól igyál!” Villány Város és a Villányi Borvidék támogatásával készült el.

Compact Disco: megvannak, jól vannak

Compact Disco: megvannak, jól vannak A múlt év legjátszottabb, rádiós listavezető dala lett a Compact Disco a „Minden rendben” című slágere, amelynek sikere után egy őszre rezonáló felvétellel jelentkezik. A jellegzetes „kompaktos” elektronikus hangzással érkező "A múltunk nem felejt" című dal egy animációs klippel egészül ki.

Rózsaszín X-Faktor ...!

Rózsaszín X-Faktor ...! X.-ik X-Faktor x.-ik mentora Herceg Erika talpig rózsaszínben volt az élő adásban. Bár ne így lett volna…! A 34 éves Kisdobronyban született énekes, botrányhős, celeb úgy nézett ki, mint egy futottak Walt Disney rajzfilm szereplője, de nem az. Hiszen tele van vele a közösségi média ahol se rózsaszín ruha, se semmilyen másik nincs rajta.

Baukó Éva duván beleállt

Baukó Éva duván beleállt Baukó Éva(39) egykori RTL-es reality szereplőként lett ismert Magyarországon, ma gyakorlatilag koronázatlan celeb királynő, akinek ha tetszik, ha nem odafigyelnek ebben a közegben a szavára. Hosszú évekig munkát kapott ettől a kereskedelmi csatornától, aztán a sok balhé miatt nem hívták többet, de ki tudja, hogy mi van a háttérben.

Lengyel Feri nagy pillanatai a Celeb vagyokb

Lengyel Feri nagy pillanatai a Celeb vagyokb Eszelősen nevettem a Celeb vagyok ments ki innen c. reality szerda esti adásán. Volt egy “ügyességi játék”. Ahol 10 ezer Vadon dollárért/illetve a végén 20 ezer lett a végösszeg, amit meg lehetett nyerni. Egy speciális teke versenyt játszottak a piros csapatból Merci és Lengyel Feri volt, a kékek közül Nyári Dia és Curtis játszott.

Válik Peller Mariann

Válik Peller Mariann A Story értesülései szerint tíz év házasság után válik férjétől Peller Mariann. A lap a műsorvezetőt és Juni Györgyöt is megkereste a szakítással kapcsolatban, amit nem cáfoltak, azonban részleteket sem szerettek volna elárulni. Úgy tudni, a problémák két évvel ezelőtt kezdődtek a kapcsolatukban.

További írások a rovatban

Lap tetejére