RSS Feed

Bulvár

Mell alatt

Mell alatt Fura divat hódit a mell alatt megkötött bikini. Rájöttem, mi a titka, hogy akármilyen hülyeséget, furcsaságot elterjesszenek, magyarul eladják a népnek. Vegyél pár extrém híres és jó csajt/férfit. Fotózd le a termékben/fura stílusú ruhában…és tedd fel a közösségi oldalukra, egyéb médiában jelentsd meg és kész is. A többit a szájhagyomány már elvégzi.

Százmillió forintot veszíthet az Omega

Százmillió forintot veszíthet az Omega A koronavírus járvány olyannyira veszélyezteti az Omega együttes további fellépéseit, hogy ez az együttes végét is jelentheti. Kóbor János különösen sajnálja a német turné elmaradását. Idén 18 külföldi koncertjüket mondták le, köztük négy fesztiválfellépést, ami az Omega-produkció költségét tekintve százmillió forintos nagyságrendű kiesés

Újabb thrilleren dolgozik Bill Clinton és James Patterson

Újabb thrilleren dolgozik Bill Clinton és James Patterson Nagy sikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.

Lefoglaltak két tigrist

Lefoglaltak két tigrist Lefoglaltak egy magánháznál két bengáli tigrist, melyek egyike egy mexikói város utcáin járkált és egy közösségi médián terjedő felvétel szerint lasszóval akarták befogni. Az állatokra a Jalisco állambeli Tlaquepaque városban készült videó hívta fel a mexikói környezetvédelmi hivatal figyelmét - számolt be róla a BBC hírportálja.

A monacoi uralkodó zűrös magánélete

A monacoi uralkodó zűrös magánélete Talán II.Albert monacói uralkodó az egyetlen a jelenleg is hatalomban lévők közül, aki nevére vette, felvállalta és gondoskodik is 2 törvénytelen gyerekéről. Na nem azért mert ilyen hatalmas szíve lenne, hanem, mert az anyák beperelték és a nagy nyilvánosság hatására a herceg jobbnak látta, ha így cselekszik. A modern DNS tesztekkel nem érdemes vitatkozni.

Gájer Bálint glettelt és festett

Gájer Bálint glettelt és festett A legtöbb énekeshez hasonlóan a járványügyi helyzet miatt két hónapja búcsút kellett intenie a színpadnak Gájer Bálintnak. Az énekes egészen új területeken próbálta ki magát.

Augusztus végére tolták az EFOTT-ot

Augusztus végére tolták az EFOTT-ot Az EFOTT szervezőcsapatának bejelentése szerint, nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy idén se maradjon el az év legnagyobb hallgatói bulija. A fesztiválozók véleményének kérdőíves felmérése után úgy döntöttek, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet, valamint a rendelkezések engedik, 2020. augusztus 26-30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján. (Képünkön a Brains.)

Britney Spears visszavonul?

Britney Spears visszavonul? A Spears család másik énekese, Jamie-Lynn Spears a The Hollywood Reporternek adott interjút, amiben természetesen szóba került nővére, Britney Spears. Azt próbálták kideríteni, hogy a popsztár tervezi-e, hogy mostanában kiad egy új albumot. Jamie-Lynn Spears azt mondta, nem lát rá túl sok esélyt.

Julia Roberts riporterként is bemutatkozott

Julia Roberts riporterként is bemutatkozott Julia Roberts is részt vesz a vírusellenes kampányban, melynek során hollywoodi sztárok interjúkat készítenek egészségügyi szakértőkkel. Az Oscar-díjas színésznő például az Egyesült Államok Nemzetközi Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatójával beszélgetett.

Az isteni Natalie

 Az isteni Natalie Natalie Portman (38) Oscar- és Golden Globe-díjas izraeli származású amerikai filmszínésznő feltett egy igazi ritkaságnak számító szinte “antik” fotót magáról Insta oldalára. Ezen az 1996-os olasz Vogue magazínban megjelent képen világoskék kosztümkabátban szerepel Natalie. Piros rúzs a száján és hatalmas nevetés!

Apaszerepre készül Joaquin Phoenix

Apaszerepre készül Joaquin Phoenix A Joker főszerepéért Oscar-díjat kapott Joaquin Phoenix és Rooney Mara amerikai színész együtt várják első gyermeküket.

Miért tették ki Fenyő Ivánt a Mintaapákból?

Miért tették ki Fenyő Ivánt a Mintaapákból? Én természetesen nagyon szívesen folytattam volna. Szerettem ezt a sorozatot. Szívvel-lélekkel alakítottam Gézát, mindenem beletettem, és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptam -írta bejegyzésében Fenyő Iván, aki kikerült a Mintaapák című sorozatból.

Újabb karanténprodukció Los Angelesből

Újabb karanténprodukció Los Angelesből Alig pár napja jelent meg a Los Angelesben élő zeneszerző, Czomba Imre első, világsztárok közreműködésével készült instrumentális karantén-produkciója, már meg is érkezett a második, ezúttal énekes előadás

Felélte a vagyonát Boros Lajos

Felélte a vagyonát Boros Lajos Egy bonyolult szívműtét és öt hétnyi kóma után két év alatt szedte össze magát Boros Lajos. A rádiós azonban alighogy visszatért az éterbe és a színpadra, a járványveszély újra szobafogságba kényszerítette. Nemcsak a kora – 72 éves –, de legyengült immunrendszere és krónikus betegségei miatt is a fokozottan veszélyeztetettek közé tartozik – írja a Blikk.

További írások a rovatban

Lap tetejére