RSS Feed

Bulvár

Svájc kedvence a cuki rinocérosz

Svájc kedvence a cuki rinocérosz A két világháború között a békés alpesi mini államban megnyílt zürichi Zoonak napjainkban sok ezer kisebb-nagyobb lakója van. A 27 hektáros festői környezetben mintegy 380 féle állattal találkozhat a közönség. A park története a 20. század hajnaláig nyúlik vissza.

Belmondo Citroënje

Belmondo Citroënje Négy és fél évtizeddel ezelőtt ért véget Franciaországban a legendás Citroën DS / ID széria gyártása. Charles de Gaulle államfőtől az agyas zsaru filmszerepekben lenyügöző Louis de Funès-ig rengeteg híresség szerette ezt a szép típust. Jean-Paul Belmondo is nyomta a gázpedált két bunyó és csók között!

Madonna filmje Madonnáról

Madonna filmje Madonnáról Állítólag Madonna(62) elhatározta, hogy filmet csinál a saját életéről.(vanityfair) Ő is írja részben a forgatókönyvét a leendő mozinak és az elképzelés szerint ő is fogja rendezni a produkciót. “Egy csomó ismeretlen történet és ki tudna ezekről többet, mint én” nyilatkozta a pop királynő.

Világsztárokkal hódít a Magyarországon forgatott film

Világsztárokkal hódít a Magyarországon forgatott film Valószínűleg a Dűne című film lesz 2020 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje - amelyet jórészt Magyarországon forgattak.

Curtisnek új barátnője van?

Curtisnek új barátnője van? Állítólag Curtisnek új barátnője van, aki nem más, mint Barnai Judit válogatott kosárlabdázó.(szeretlekmagyarország.hu). A rapper csak a napokban jelentette be, hogy békében, de külön utakon folytatják Krisztinával, aki a felesége volt és a gyerekeinek az édesanyja.

Emily aktfotói és szexuális zaklatás?!

 Emily aktfotói és szexuális zaklatás?! Emily Ratajkowski a különleges modell és színésznő szexuális zaklatással vádol egy férfit. (24.hu) Jonathan Leder fotóssal még 2012-ben dolgozott együtt. Állítólag sok bor is elfogyott a fotózás alatt, és utána a nő ott aludt a férfinál. Az ügynöke ajánlotta az egész lehetőséget, ami jó ötletnek tűnt akkoriban Ratajkowskinak.

Békefi Viki esete Cupidóval

Békefi Viki esete Cupidóval Megjelent a Sztárban sztár leszek! nyertesének, Békefi Vikinek az önálló szerzeménye. „A műsor alatt elég közel került hozzám a pop műfaja és az éneklés. A hétköznapokban egy vidám, mosolygós lány vagyok, így az volt a legkézenfekvőbb, hogy egy pörgős, jó hangulatú dallal mutatkozzak be”- mesélte a színész-énekesnő.

Pamela és a kutyák!

Pamela és a kutyák! Pamela Anderson (53) az egykori szexszimbólum egy szívet melengető fotót posztolt instán. A művészi fekete fehér képen két fiatal kutyát tart a karjában. Az egész kompozició és elkészítési stílus előtt le a kalappal.

Bróker Marcsi könyvet ír

Bróker Marcsi könyvet ír D. Sándorné szerint Magyarországon szándékosan tették tönkre a bróker cégeket, és ennek lett áldozata az ő vállalkozása is. Állítja, rossz a vádirat, mert nem csalt, legfeljebb jogosulatlan pénzintézeti tevékenységért vonhatják felelősségre.

A filmzene habos oldalán

A filmzene habos oldalán Nem csak a történet, a látványvilág és a színészi alakítások varázsolták el a nézőket a HAB premierje után, de a filmben felcsendülő zenék is megragadták a közönség és a kritikusok a figyelmét.

Vajna Tímea fogyókúrája

Vajna Tímea fogyókúrája Vajna Tímea egy hónap alatt 4,5 kilót fogyott. Posztolt is rögtön hozzá Instan egy fotót, ami oldalról mutatja és a farmerja olyan, mintha több számmal nagy lenne rá. Szóval a Covid-19 kivételesen hatékony fogyókúrának számított az üzletasszony számára.

A TV2-höz igazol az RTL egyik legismertebb műsorvezetője

A TV2-höz igazol az RTL egyik legismertebb műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna az RTL Klubon 2002-ben a Barátok közt című sorozatban lett ismert, amelytől 2017-ben köszönt el, és az X-Faktor illetve a Reggeli műsorvezetője lett.

Zendaya sem úszta meg

Zendaya sem úszta meg Zendaya sem úszta meg, Lancome reklámban szerepel. de minek jutott eszembe, amikor néztem a szép fotót, ahol valami terméket reklámoz. Persze tudom, hogy ez régóta szokás, hogy a nagy kozmetikai cégek kiválasztják a legszebb, és legismertebb sztárokat, kapnak egy horribilis reklámszerződést és mehet is már a “buli”.

Orosz Barbara visszatér a képernyőre

Orosz Barbara visszatér a képernyőre Orosz Barbara több hónap szünet után szeptember 14-én tér vissza a Mokkába, ismét Pachmann Péterrel vezeti a reggeli műsort.

További írások a rovatban

Lap tetejére