RSS Feed

Bulvár

Adele megvette Sylvester Stallone álomházát

Adele megvette Sylvester Stallone álomházát Sajtóértesülések szerint 58 millió dollár körüli összeget, átszámítva 18 milliárd forintot fizetett Sylvester Stallone Los Angeles-i luxuvilliájáért Adele, de még így is szerencsésnek mondhatja magát, írja a Dirt.

Közösködött Lábas Viki és Ex Anima

Közösködött Lábas Viki és Ex Anima A “Még ráérünk” belopta magát a közönség szívébe bohó, gyermeki önfeledtséget megidéző soraival és fülbemászó dallamaival. A játékos popszámnak most a tehetséges DJ/producer, Ex Anima adott elektronikus ízt és különös álomszerű atmoszférát.

Jennifer és Zsuzsubell, a két tesó

Jennifer és Zsuzsubell, a két tesó Jennifer Aniston(52) amerikai színésznő és Jakabos Zsuzsa(32) úszó bajnok rokonlelkek, mert valami véletlen folytán szinte ugyanolyan szelfit posztoltak pár nap különbséggel a közösségi médiában. Mind a ketten smink nélkül és borzas hajjal fotózták le magukat.

Hová tűnt Südi Iringó?

Hová tűnt Südi Iringó? Éveken keresztül szerepelt a táncművész a Szombat esti láz műsorában, olyan ismert férfiakkal szántotta fel a parkettet, mint Istenes Bence, Stohl András, Hajas László vagy Somló Tamás. Habár a közös produkciók által hamar a nézők szívébe lopta magát, mostanra már egyáltalán nincs tévéképernyőn.

Lebontják az Omega pozsonyi koncerthelyszínét

Lebontják az Omega pozsonyi koncerthelyszínét Pozsonyban lebontják a Forradalmi Szakszervezeti Mozgalom egykori, 1967-1974 között épült székházát,amelyet a rendszerváltás után Istripolisra kereszteltek.Koncertezett itt többek között az Omega és Koncz Zsuzsa,Bródy János is. S itt forgatták a Vörös veréb című amerikai thriller néhány jelenetét is.

Emma és Emma

Emma és Emma Emma Watson(31) aki hiába született Párizsban, azért mégis angol. Harry Potter filmek tették világhírűvé, amikben persze szerepelt. Pár napja egy édes, kis copfos lány fotóját posztolta az egyik közösségi médiában, akin hatalmas fekete “egér fülek” vannak.

Jelentős adósságot hagyott maga után Oszter

 Jelentős adósságot hagyott maga után Oszter Oszter Sándor 2021. októberében elhunyt színész jelentős hátrahagyott vagyonáról, valamint adósságáról cikkezik a Bors. A bulvárlap azt írja, hogy a színész vagyonának alapját képzete a 2004-ben megvásárolt diósjenői birtok, valamint a hozzá tartozó vadászkastély is, azonban az örökösök nem örülhetnek ennek feltétlenül: a lap szerint a kastélyt „hatalmas összegű tartozás terheli”.

Erős üzenettel tért vissza a Muse

Erős üzenettel tért vissza a Muse Hosszabb szünet után újra a húrok közé csapott a kultikus, brit progresszív rockbanda, a Muse, hogy egy sokunkat érintő, káros jelenségre hívja fel a figyelmet. A „Won’t Stand Down” a klasszikus Muse-i indusztriális gitártorzításokkal és himnikus hangzással kétségkívül hipnotikus állapotba keríti majd a rajongókat és lendületet ad megküzdéseinkhez.

Horányi Juli: drog nélkül a zeneiparban

Horányi Juli: drog nélkül a zeneiparban Kevesen mernek nyíltan beszélni olyan dolgokról, amit bár sokan tudnak, még többen sejtik, de a külvilág felé mást mutatnak vagy éreztetnek, főleg, ha adott témában egy kollektíva összezár. Horányi Juli meglepő őszinteséggel mesélt a zeneipar árnyoldaláról, hozzátéve: nagyon sajnálja mennyi tehetséges zenészt érint az önpusztító életmód.

Pókember mindent visz és gyűjti a rekordokat

Pókember mindent visz és gyűjti a rekordokat Peter Parker a mozik hőse. Pókember ruhájában nemcsak a párhuzamos univerzumokból támadó szupergonoszokkal számol le, hanem azt is bebizonyítja: a mozi a nehéz körülmények ellenére is él és virul, és a nézők továbbra is tudják, hogy a nagy filmek nagy vásznat kívánnak.

Meztelenül az Avar szállóban

Meztelenül az Avar szállóban Szabó Zsófinak jól kezdődött az év! Megint posztolt egy félmeztelen fotót, ahol hátulról látható a gyönyörű és újra boldog színésznő/műsorvezető, a kép az Avar szállóban készült. Csak annyit írt angolul a fotó mellé, hogy hála és pozitív gondolkodás!

Navracsics szerényen adja

Navracsics szerényen adja Navracsics Tibor egykori miniszter és jelenlegi kormánybiztos hétfőn Tapolcán járt, ahonnan lényegében arról posztolt, hogy többen megkeresték, hogyan lehet ilyen átkozottul jó abban, amit csinál.

Törött lábbal az Exatlonban

Törött lábbal az Exatlonban Szeretem az Exatlont, na nem azért, amiért az átlag, mert engem nem az érdekel, hogy éppen ki nyer és ki veszít. Engem sokkal jobban a csoport dinamika érdekel, hogy ki és hogy éri el, amit akar. A játékosok belső játszmái és az is érdekes, hogy a csapat éppen mit és kit tolerál és a másikat meg miért nem?!

Lily-Rose és az Eiffel torony!

Lily-Rose és az Eiffel torony! Lily-Rose Melody Depp (22) egy igazi hazafi. Szívén viseli Franciaország és Amerika sorsát is. Ez a kettősség a francia anyukája Vanessa Paradis és apukája Johnny Depp miatt van benne. A gyönyörű és sugárzó kisasszony most egy fehér kabátban posztolt egy szelfit magáról.

További írások a rovatban

Lap tetejére