RSS Feed

Bulvár

Zendaya rövidre vágatta!

Zendaya rövidre vágatta! Zendaya(25) megvált hosszú hajától. A gyönyörű amerikai színésznő az Eufória egyik HBO buliján jelent meg az új és rövid frizurával. Nedves hatású vagy talán hátra zselézett haja kiemeli Zendaya különleges és érdekes arcát.

Visszatérhet a pankráció világába Növényi Norbert

Visszatérhet a pankráció világába Növényi Norbert Az egykori élsportoló korábban már megcsillogtatta pankrátori tehetségét. Most, hogy ismét részt vett egy edzésen, kedve támadt a folytatáshoz.

Momoa a Sixtus-kápolnában

Momoa a Sixtus-kápolnában Jason Momoa bocsánatot kért, mert a Sixtus-kápolnában fotózkodott a Vatikánban, amit meg is osztott az Instán. A dolog úgy kezdődött, hogy az Aquaman sztárjáról készült pár fotó, ahogy ezt már írtam a szent helyen, de ott az íratlan szabályok szerint tilos fotózni!

Petició Amber Heard ellen

Petició Amber Heard ellen Amber Heard amerikai botrányhős színésznő azt hiszem nem így gondolta, amikor beleállt Johnny Deppbe. Egyelőre, akármilyen hihetetlen, a “nőverőnek” kikiáltott Johnny Depp áll jobban az egyre jobban eldurvuló perben. Sőt, Johnny Depp rajongói bosszút akarnak állni Amber Heardön, azért mert azt gondolják, hogy az általa generált háború miatt vesztette el például a legendás Karib tenger

Becker Londonban ül

Becker Londonban ül Boris Becker, milyen fura az élet pont Londonban kezdte meg 2,5 éves börtönbüntetését, ami kb. 3 kilométerre van csak Wimbledontól…!Az élet mindig tartogat meglepetéseket, hiszen Boris Wimbledonban kétszer is megnyerte a híres Grand Slam versenyt. Tehát az élet úgy hozta, hogy ahol élete egyik legnagyobb sport sikerét érte el anno, na ott most lesz ideje gondolkozni egy cellában.

A7S: SZIN-re szín

A7S: SZIN-re szín Néhány hete jelent meg David Guetta, Becky Hill és Ella Henderson hangulatos újdonsága, a „Crazy What Love Can Do” teljességgel letarolva a hallgatottsági toplistákat. A dance-szerzemény a svéd dj/producer, A7S egyedi, színes, elektronikus „hangszerelésében” hallgatható meg, akivel hamarosan a magyar közönség is találkozhat.

Rubint Réka fia elképesztő átalakuláson ment keresztül

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyobbik fia, ifjabb Schobert Norbi olyan testet villantott, amit sokan megirigyelnének. A kitartó munkának mindig megvan az eredménye, tartja a mondás. Ez minden élethelyzetre igaz, így a sportra, és az egészséges életmódra is.

Sly – olasz és ukrán rokonság

Sly – olasz és ukrán rokonság Túl a kilencedik ikszen már ritkábban fotózták a 2020 őszén elhunyt "Jackie" Stallone-t. Az Európában kevésbé ismert, ám Amerikában legendás dáma szép karriert futott be. Három gyermeke közül a nyáron 76 esztendős Sylvester (helyigényes, eredeti változatban: Michael Sylvester Gardenzio Stallone) a leghíresebb.

Kállay Bori 74 éves lett

Kállay Bori 74 éves lett Kállay Bori 1948. május 14-én született Balmazújvárosban. Már kislányként tudta, hogy a színpadi világ vonzza, először a debreceni gyerekszínpadon csillogtathatta meg a tehetségét, majd ifjúsági társulatokban is játszott.

Tizedszer tekernek közösen katonák és civilek a Balatonnál

Tizedszer tekernek közösen katonák és civilek a Balatonnál Tizedik alkalommal indult el a Balaton körüli kerékpáros túra szombat délelőtt Keszthelyről a Tekerj a sereggel! elnevezésű honvédségi programhoz csatlakozó katonákkal és civilekkel.

Oszvald Marika nagymama lett

Oszvald Marika nagymama lett A Mokka riporterének számolt be az örömhírről Oszvald Marika, hogy nemrég megszületett unokája, Vince. A Jászai Mari-díjas színésznő ráadásul ott volt lányával unokája világra jötténél, félórásan már a karjaiban tarthatta a család legújabb tagját.

Tolvai Reni szerint máshol járunk

Tolvai Reni szerint máshol járunk Az énekesnő-dalszerző, Tolvai Reni tudja, hogyan kell megújulni, és szerencsére bevállalós is annyira, hogy ezt közönségének is megmutassa dal formájában. A „másHOL jársz” különböző elektronikus zenei irányzatokból táplálkozik, érzéki atmoszférája pedig nagyszerűen illeszkedik az előadó karakteréhez.

Berki lányai adósságot örökölnek?

Berki lányai adósságot örökölnek? Berki Krisztián élete látszólag csupa luxus volt, de vannak, akik szerint ez csak a felszín, és adósságokról is suttognak. Ha ez igaz, akkor ezt lányai örökölhetik meg, Natasa és Emma, de a törvény szerint élhetnek a jogukkal, hogy lemondanak az örökségről. A döntést természetesen az édesanyák hozhatják meg, mivel kiskorúakról van szó.

Egy őrlőfog harca a meggybefőttel

Egy őrlőfog harca a meggybefőttel Hol volt, hol nem volt volt egyszer egy meggybefőtt, amit megkívántam. Levettem a polcról és hazavittem. Az egyik haveromtól tanultam egy spéci trükköt, hogy kell pillanatok alatt meggylevest készíteni. Csak egy kis főzőtejszínt kell a kompótba tenni és voila kész is a meggyleves.

További írások a rovatban

Lap tetejére