RSS Feed

Bulvár

Benjamina és ByeAlex az új szerelmespár!

Benjamina és ByeAlex az új szerelmespár! ByeAlex(37) újra szerelmes kürtölte szét pár bulvár médium a napokban. Benjamina a szerencsés kiválasztott. Benjamina állítólag egy ismert modell, mondjuk én eddig nem hallottam róla, de ez nem jelent semmit. ByeAlex énekes, aki egy ideje az X-Faktor egyik mentora is egyben kemény és egyenes stílusáról ismert.

Gáspár Zsolti a leggyengébb lánszem?!

Gáspár Zsolti a leggyengébb lánszem?! Én kérek elnézést, szerintem Gáspár Zsolti nem érti, hogy mi lenne a dolga a Farm VIP-ben. Illetve nyilván a szerkesztők egy egészen groteszk, harsány szerepet osztottak rá. Kicsit olyan az egész stílusa, mint a Nyerő Párosban Kabát Petinek volt. De Kabát Peti Zsoltihoz képest egy egyetemi tanárnak tűnt!

Elle Fanning fura tagjai

Elle Fanning fura tagjai Elle Fanning(23) amerikai színésznő “gyűrűs ujjnak” öltözött. Instyle Awards 2021-es gálájára egy fekete nadrágban és egy gyűrű/fülbevaló keverékének tűnő hatalmas ékszert viselt, ami a top szerepét töltötte be. Vagyis Elle mellét egy hatalmas ékszernek tűnő tárgy takarja csak el, amit úgy terveztek meg, mint egy bikini felsőt.

Nem fogadják el Papp Gergőt

Nem fogadják el Papp Gergőt Papp Gergő(48) újságírónak 17 év házasság után új szerelme van Pintér Petra(24). Már két éve van együtt huszonéves énekes szerelmével. Azt hiszem ez még nem lenne olyan nagy durranás, hiszen előfordult ez már sokszor a világon. De az fura, hogy Gergő szerint a kedvese szülei nem hajlandók vele találkozni.

Ed Sheeran Elton John-nal lemezelt

Ed Sheeran Elton John-nal lemezelt Ed Sheeran ezúttal Elton John-nal kollaborált, az eredmény: karácsony legizgalmasabb zenei darabja.

Lehet-e egy turné fenntartható?

Lehet-e egy turné fenntartható? Amellett, hogy lemezük megjelenését ünneplik Chris Martinék, sokak számára nyerhet új értelmet a ’Music Of Spheres’ tematikája, hiszen a világon egyedülálló módon fenntarthatósági turnéra készülnek.

Nem jön a Deep Purple-dobos együttese

Nem jön a Deep Purple-dobos együttese Elmarad a Deep Purple-dobos, Ian Paice Purpendicular nevű együttesének december 12-i fellépése az A38 hajón. A turnén lévő zenekar koncertezését a Németországban meghozott új korlátozó intézkedések lehetetlenítik el, ezért a hátralévő idei fellépések többségét, így a budapesti alkalmat is lemondták - közölte a szervező Livesounds szombaton az MTI-vel.

Justin Bieber: egy év alatt a világ körül

Justin Bieber: egy év alatt a világ körül A magyar fővárosban is fellép Justin Bieber Justice című világkörüli turnéján: a kanadai énekes világsztár 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Utoljára nősül a 87 éves Moldova György

Utoljára nősül a 87 éves Moldova György Az irodalmi szerkesztő Palotás Katalinnal több mint húsz éve ismerik egymást, a közös munka során közel kerültek egymáshoz, most pedig úgy döntöttek, összeházasodnak. Az esküvőt a Blikk szerint még karácsony előtt megtartják.

Gorillaz-koncertfilm: egy este két moziban

Gorillaz-koncertfilm: egy este két moziban December 8-án, csak egyetlen napon látható világszerte a mozikban a virtuális rockzenekar Gorillaz egyedi látványvilágú koncertfilmje. A Song Machine Live From Kong címmel érkező, több mint két és fél órás koncertfilmet Magyarországon csak a Cinema MOM és a Pólus Mozi vetíti.

Erdei Zsolt életének egyik nehéz időszaka

Erdei Zsolt életének egyik nehéz időszaka Az egykori élsportoló a koraszülöttek világnapja kapcsán idézte fel, hogy mit élt át akkor, amikor gyermekei – Gréti és Vilmos – a vártnál korábban látták meg a napvilágot.

Sajtópert nyert Meghan hercegnő

Sajtópert nyert Meghan hercegnő Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét. Harry herceg felesége azért perelte a brit bulvárlapot, mert az évekkel ezelőtt közzétette egyik személyes levelét, amelyet édesapjához írt.

Ő életem szerelme

Ő életem szerelme A legfrissebb BEST Magazinból derült ki, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak. Kapcsolatuk már hónapok óta tart, de csak most árulták el a nyilvánosságnak. Címlapon tették hivatalossá a kapcsolatukat. Úgy érzik, megtalálták életük szerelmét egymásban.Szabó Zsófi úgy fogalmazott a BEST-nek, Tusup nagyon kitartó udvarló volt, ez tetszett neki a leginkább benne.

Liptai Claudiával mindig történik valami

Liptai Claudiával mindig történik valami Liptai Claudia és Pataki Ádám A Liptai Claudia-Pataki Ádám házaspár nem tagadja, hogy kisebb nézeteltérés néha közöttük is felüti a fejét. Egyre azonban mindig figyelnek: egyetlen nap sem fekszenek le haraggal.

További írások a rovatban

Lap tetejére