RSS Feed

Bulvár

Damu Roland tolvajt fogott

 Damu Roland tolvajt fogott Ugyan jelenleg eljárás van folyamatban Damu Roland ellen, most szerzett egy jó pontot a rendőrségnél. A színész egy kirabolt asszony segítségére sietett a minap, majd meg is várta a kiérkező rendőröket, hogy az elkövető biztosan ne szökjön meg. Mint kiderült, egy régóta körözött tolvajt csípett meg.

Két Dárdai, egy csapat

Két Dárdai, egy csapat A Hertha BSC második csapata 2–0-ra legyőzte pénteken a ZFC Meuselwitzet az északkeleti regionális liga (negyedosztály) 22. fordulójában. A fussball.de beszámolója szerint most először játszott együtt tétmérkőzésen Dárdai Palkó és Dárdai Márton.

Tóth Vera megszerette Palkonyát

 Tóth Vera megszerette Palkonyát Fellépésein dívaként tündököl, de ha lejön a színpadról, meg sem áll egy baranyai kis faluig. Főz, felszolgál párja vendéglőjében, a mellette formálódó közös otthonukba pedig bármikor megérkezhet a gólya. Szerelme, Pauli Zoltán már biztos benne, hogy ő lesz gyermeke édesanyja

Szakács Árpád zsidóviccei

Szakács Árpád zsidóviccei A kormánypárti Mediaworks fontos embere, kultúrharcosa a Mi Hazánk szabadegyetemén zsidóviccel melegített. Kohn haldoklik, és a fia megkérdezi, hogy a pénz boldogít-e, mire Kohn azt mondja, hogy nem, aztán megkérdezi az elszomorodó zsidó gyerek, hogy akkor mi boldogít, mire Kohn azt mondja, hogy „A kamat, fiam.”

Freddie-t is fújja a szél

Freddie-t is fújja a szél A szakítás sosem egyszerű, de szépen is el lehet válni társunktól – mutatja be legújabb klipjében Freddie. A jellegzetes hangú énekes „Fúj minket a szél” című dala arról szól, hogy mi is játszódik le a férfiak fejében egy kapcsolat lezárása után, és hogyan élik meg ezt a nehéz időszakot.

Betelt Csepregi Éva idei koncertnaptára

Betelt Csepregi Éva idei koncertnaptára Igazán pörgősek a mindennapjai Csepregi Évának, aki az idei évben sem fog tétlenkedni. Az énekesnő naptára ugyanis 2020-ra szinte tele van elfoglaltságokkal, fellépésekkel, amelyet persze egy cseppet se bán.

Fura tetoválás...

Fura tetoválás... Cindy Crowford egykor szinte a legtöbbet foglalkoztatott topmodell volt, fia Presley Berber arctetoválást csináltatott. Majd büszkén kitette az Instagramra. Egyébként “misunderstood” a szó, ami magyarul nagyjából meg nem értettet jelent.

Puncs szívecske Bécsben

Puncs szívecske Bécsben Számos különleges Valentin-napi alternatívát kínál pároknak és egyedülállóknak idén is az osztrák főváros. A Wien Holding kínálatában többek között múzeumi kiállítás és koncert, meghitt dunai hajókirándulás és élményfürdő várja a kikapcsolódni vágyókat.

Anna, Enrigue és 3 gyerek

Anna, Enrigue és 3 gyerek Megszületett a harmadik babájuk Anna Kournikova és Enrique Iglesis házaspárnak. Azért három az már nem semmi! 2017-ben született az első gyerekük..igaz akkor rögtön kettőt adott az Isten, mert egy egészséges ikerpár érkezett!

Joaquin Phoenix - Oscar után hamburger

Joaquin Phoenix - Oscar után hamburger Körbejárta a világsajtót egy fekete fehér fotó Rooney Mara színésznőről, és Joaquin Phoenix friss Oscar-díjas színészről. Ülnek egy lépcsőn, és hamburgert esznek. Rooney estélyiben és tornacipőben.., Joaquin fekete szmokingban és lakkcipőben.

A Times Square után Budapesten

A Times Square után Budapesten Szilveszterkor a Time Square-en léptek fel, majd világkörüli turnéra indultak tavaly megjelent, Orion című nagylemezükkel. Az amerikai modern rock csapat, az X Ambassadors március 8-án először érkezik Magyarországra, ráadásul szinte a premierrel egy időben legújabb EP-jük dalait is eljátsszák a magyar közönségnek.

Flo Rida is lesz a Velencei tónál

Flo Rida is lesz a Velencei tónál Az EFOTT szervezőcsapata közzétette az első nemzetközi fellépőt, akit a Velencei-tó partjára várnak: ő a világhírű amerikai rapper, Flo Rida. Produkcióját hazai közönség még biztosan nem láthatta, hiszen régi nagy slágerei mellett legújabb albumával fogja végigbulizni a nyarat. Ráadásul mindezt egy Pitbullal közös dal előzi meg hamarosan.

Bódy Sylvi helyreigazította magát

Bódy Sylvi helyreigazította magát Bódy Sylvi jelenleg Mikronéziéban pihen, két szörfözés között azonban kifejtette, mennyire aggódik a Magyarországon élő lakosságért, hiszen a koronavírus sorra szedi áldozatait. A híresség a posztban arról ír, hogy reméli, nem engednek be kínaiakat az országba ("Nem kérünk belőlük többet.")Ám amikor a kommentelők letámadták, hirtelen kevésbé lett rasszista. Hát, őt se az eszéért szeretjük.

Egy róka és a brit parlament

Egy róka és a brit parlament Beszökött pár napja egy róka a Brit parlamentbe. Körbeszaglászott, sétálgatott, mozgólépcsőzött, majd ürített egy kicsit Kerry McCarthy képviselő irodája előtt. Ez annyira megtetszhetett a képviselő úrnak, hogy ki is posztolta az “eredményt” a Twitter oldalán.

További írások a rovatban

Lap tetejére