RSS Feed

Bulvár

Emily Ratajkowski, a párduc

Emily Ratajkowski, a párduc Emily Ratajkowski megint kitalált valamit. A lenyűgöző, párduc testű modell, színésznő nem sok ruhát visel egy Instára posztolt fotón. Igazából egy bikini alsón és egy ugyanolyan anyagból készült hosszú kesztyűn kívül nincs is raja más.

Sörben úszott a riporter

Sörben úszott a riporter Hajdú B. István sportriporter sörben úszott a Dánia-Oroszország meccs közvetítése közben. A mérkőzésen egyébként extázisban játszó dán válogatott tűzbe hozta a szurkolókat, akik a lelkes ollézás közben szorgalmasan dobálni kezdték a sörrel teli poharaikat.

Nyúl Péter nyúlcipője a mozikban

 Nyúl Péter nyúlcipője a mozikban Sosem tűntek még ennyire csábítónak a mozik hűvös termei, és szerencsére bőven van mit megnéznünk: még elcsíphetjük kedvenc nevettetőnket, Melissa McCarthy-t a Szuperagyban, szurkolhatunk Tomnak vagy Jerrynek, sőt Godzillának, de jön egy édes, rosszcsont nyuszi is.

Náksi Attila jól tudja, hogy az éjjel soha nem érhet véget

Náksi Attila jól tudja, hogy az éjjel soha nem érhet véget Ha fociról van szó, általában a rivalizálás jut eszünkbe, nem csak az ellenfelek összecsapása miatt, hanem a közönség is megosztott. Az elengedhetetlen közösségi élményt, összetartást meccsről meccsre erősíti Náksi Attila immáron hivatalosan is a foci himnuszává vált dala.

Megrendezik az ország első kaszinófesztiválját

Megrendezik az ország első kaszinófesztiválját Az idei nyár egy olyan különleges fesztivált tartogat, amilyenre korábban még soha nem volt példa. A hónapokon át tartó győri kaszinófesztivál szórakoztató programok sokaságával várja az érdeklődőket.

Erdei Zsolt 10 kilót fogyna

Erdei Zsolt 10 kilót fogyna Erdei Zsolt nemrég egy három hónapos fogyókúrás kihívásba kezdett. Az egykori ökölvívó világbajnok versenysúlyához képest 20 kiló plusszal rendelkezik, mivel az edzéseket ugyan abbahagyta, a kalóriabevitelét akkor sem csökkentette.

JLO formában van

JLO formában van “JLo Beauty Valentino” felirattal posztolt egy kisebb fotósorozatot magáról Jennifer Lopez. A színésznő, énekes a hírek szerint újra együtt van Ben Affleck filmsztárral. Nem mondom, nem rossz páros.

Zoknis szandál irina módra

Zoknis szandál irina módra Zoknis szandált villantott az egyik leghíresebb modell Irina Shayk. Ráadásul nem lehet véletlen, mert egy egész sorozatot feltett az Instra. Márpedig, ha egy ilyen divatérzékeny és stílus ikon, mint a gyönyörű színésznő, modell csinál, az nem lehet tévedés

Görög Zita: 20 éve erre a pillanatra várok!

Görög Zita: 20 éve erre a pillanatra várok! Görög Zita műsorvezető és kedvese, a huszonkétszeres magyar válogatott futballista Laczkó Zsolt több ezer drukkerrel hangolódott a városligeti szurkolói zónában hazánk labdarúgó válogatottjának második csoportmeccsére - a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

Az olimpikon kajakozó felfedezte a Balatont

Az olimpikon kajakozó felfedezte a Balatont Az egyre fokozódó nyári forróság kiváló alkalmat biztosít arra, hogy meglátogassuk a magyar tengert. A Balaton nem csak a nyaralók, hanem a vízisportok szerelmesei számára is kiváló terep - erre esküsznek többek közt olyan hírességek is, mint Nagy Adri énekesnő, Eke Angéla színésznő és Tóth Dávid olimpikon kajakozó.

Anger Zsolt nagykövet lett

Anger Zsolt nagykövet lett Anger Zsolt(52) Magyarország egyik legkiválóbb és legsokoldalúbb színésze egy autómárka nagykövete lett. Nem írom le, hogy melyiknek, mert ez nem a reklám helye. Egyébként megnéztem azt a bizonyos videoklipet, amiben szerepel Zsolt.

Nagy Sanyi a pandémia alatt ismerte meg igazán a barátait

Nagy Sanyi a pandémia alatt ismerte meg igazán a barátait Az elmúlt másfél év Nagy Sándor számára is tele volt kihívásokkal. A Jászai Mari-díjas színészt is kezdte felemészteni a bizonytalanság, de azért jó dolgot is talált a pandémiás időszakban: sokkal többet lehetett a családjával és a barátaival.

Még egy kört mindenkinek a mozikban

 Még egy kört mindenkinek a mozikban A Vertigo Média július 1-jén bemutatja a legjobb nemzetközi film kategóriában idén Oscar-díjat nyert Még egy kört mindenkinek című dán drámát. Thomas Vinterberg legújabb filmjének főszerepét a cannes-i és Európai Filmdíjas Mads Mikkelsen alakítja.

Petőfi Sándor özvegye ma akár címlapon is szerepelhetne

Petőfi Sándor özvegye ma akár címlapon is szerepelhetne Különleges grafikai megoldással keltették életre Szendrey Júlia írónőt, Petőfi Sándor özvegyét. Az ÉVAMagazin online a fiatalon elhunyt asszony képmását a kevés fellelhető fénykép egyike alapján modernizálta. Az eredmény megmutatja, hogy milyen lehetne ma Szendrey Júlia, ha XXI. századi nőként szerepelne a lap címlapján.

További írások a rovatban

Lap tetejére