A lettek berágtak Orbánra

Mix Online - A lettek berágtak Orbánra - Nyomtatható változat

főoldal - Friss
blikk | 2022. 09. 23. 15:45:07
A lettek berágtak Orbánra Orbán Viktor fotói lepték el Tallinn utcáit. Magyarország miniszterelnöke Hitler-bajusszal és horogkereszttel van ábrázolva a Redditen megosztott képeken, amelynek kihelyezője szerint Orbán Viktor „szereti a halott ukránokat“.
Orbán Viktort Hitler-bajuszos, horogkeresztes képei lepték el az észt főváros, Tallin utcáit. A képeket több köztérre is kitették, és a magyar nagykövetség épületére kihelyezett magyar címert is letakarták vele – szúrta ki az RTL.hu.

A fotókat a Redditen osztották meg, egy üzenettel, amelynek végén az üzenet küldője a Human Rights Watch weboldalára irányítja az olvasókat. A miniszterelnököt tévesen elnöknek nevező szöveg így szól magyarul:

„Ez Orbán Viktor, Magyarország elnöke. Szereti Ukrajna orosz invázióját, mivel szereti a halott ukránokat. Engedélyezte egy orosz nukleáris erőmű telepítését az országában. MAGYARORSZÁG KOLLABORÁL OROSZORSZÁGGAL, ÉS NEM SZABADNA AZ EU TAGJÁNAK LENNIE. Kérjük, mutasd meg észt becsületedet, és mondd meg Magyarországnak, hogy nem vásárolhat tovább orosz energiát, amit az ukrán nép véréből finanszíroznak.”