Szelíd Motoros Felvonulás

Mix Online - Szelíd Motoros Felvonulás - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
LevegőMunkacsoport | 2022. 09. 16. 11:08:16
Szelíd Motoros Felvonulás 2022. szeptember 24-én 10:00 és 11:00 között 1-6 éves gyermekek számára Szelíd Motoros Felvonulást szervez a Levegő Munkacsoport.
A Hősök tere körüli lezárt útszakaszon tesznek kört a gyerekek saját kismotorjaikkal, futóbiciklijeikkel és rollerjeikkel.
A nemzetközi színtéren Kidical Mass-ként megjelenő eseménnyel felhívjuk a figyelmet arra, hogy a mai óvodás korúak hamarosan helyet követelnek majd a városi közlekedésben, melyet tiszta, egészséges levegőben szeretnénk biztosítani számukra.
A rendezvény üzenetével kapcsolódik az Európai Mobilitási Hét programsorozathoz, valamint a Tiszta városok és az Utcák a Gyerekekért nemzetközi kampányokhoz.
További információk az esemény Facebook oldalán.  Tovább >>

Autómentes nap a Belső-Ferencvárosban

Ez a vasárnap a gyalogosokról és a bringásokról fog szólni.Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot  szeptember 18-án 13.00 és 19.00 óra között a Ferencvárosi Autómentes Nap Bakáts téri programjaira, melyen a Levegő Munkacsoport is részt vesz egy gondolatébresztő közlekedési játékkal.

Részletek:
Ferencváros honlapján
Az esemény Facebook oldalán

A Halmi erdő fái

A Levegő Munkacsoport is részt vett Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Képviselő-testülete Közmeghallgatásán augusztus 25-én. Az élénk sajtófigyelemmel követett közmeghallgatás témája a Halmi erdőt veszélyeztető kormányzati intézkedések visszavonásának kezdeményezése volt. Tovább >>