Harrison Ford és a többiek

Mix Online - Harrison Ford és a többiek - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2022. 09. 16. 17:17:57
Harrison Ford és a többiek E nyáron belépett a 80-asok klubjába Sir Paul McCartney. Harrison Ford amerikai színész július 13-án szintén elérte ezt a „szép” kort. Geneviève Bujold kanadai színésznő és a mi Béres Ilonánk is vidáman ünnepelhették e kerek évfordulót.
A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth - és Jászai Mari-díjas gyönyörű, szerény sztárhoz, Béres Ilonához hasonlóan szép karriert futott be Almási Éva. Mindkét magyar színésznő a filmvásznat is meghódította. Szintén ügyesen mozgott a kamerák előtt – külföldön is – Ernyey Béla, aki számos könyv szerzőjeként, a Reform magazin külsőseként írástudását is bizonyította.  Sir Paul McCartney angol énekes, dalszövegíró pár hónapja ugyancsak 80 gyertyát fújhatott el tortáján.
Míg a ma is aktív ex-Beatles tag jubileumáról megemlékezett a nemzetközi sajtó, addig 1973-ban elhunyt kollégájáról,  John Rostillról nem igen láttam cikkeket.  A Shadows gitárosa (basszus!) korán itt hagyott minket. Él még viszont kortársa, az amerikai The Beach Boys együttes vezetője. A produceri, színészi erényekkel is megáldott énekes,  Brian Wilson rajongó tábora 2022-ben is jelentős. Július derekán belépett a 80-asok klubjába Harrison Ford amerikai színész is. Gratulálunk!