Justin Bieber turai kastélyban is fellépett?

Mix Online - Justin Bieber turai kastélyban is fellépett? - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
hvg.hu, telex, index | 2022. 08. 15. 17:44:33
Justin Bieber turai kastélyban is fellépett? Tiborcz István luxusszállodájában bulizott a Szigeten adott koncertje után Justin Bieber, derült ki korábban az Instagramjára feltöltött fotókból, melyeken Pókember-jelmezben énekel a turai kastélyban.
Információink szerint azért esett a választás a Tiborcz István-féle turai kastélyra, mert a turnémenedzser állítólag ezt a helyszínt találta a legvédhetőbbnek, gondolván, hogy itt nem zavarhatják meg illetéktelen személyek a belső rendezvényt.

Az RTL Klub Híradója annak járt utána, hogy a privát előadást a feleségén és barátain kívül ki hallotta. A kormányfő vejének, Tiborcz Istvánnak a cége nem adott választ a kérdésre, de a csatorna úgy tudja, a partin nem voltak külső vendégek, csak Bieber felesége és saját stábjának tagjai voltak jelen.

Hogy miért éppen Tiborcz István kastélyában bulizott a sztár, nem derült ki.

Szombat késő este Justin Bieber olyan fotókat töltött fel az Instagramjára, amik a részletek alapján a turai Botaniq Hotelben készülhettek. A felvételekből nem derült ki, hogy milyen rendezvény volt, de az igen, hogy Bieber Pókember-jelmezben ugrált egy DJ-pult mögött, mikrofonnal, és ott volt felesége, Hailey Bieber is.

A turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – egyébként Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz. A kastélyszálló 2020 nyarán nyitott meg. Augusztus elején írtunk arról, hogy veszteségesen üzemel.