Bravúros bajor start

Mix Online - Bravúros bajor start - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2022. 08. 09. 12:12:34
 Bravúros bajor start A Majna-partján idegenben nyert a müncheni stoplis brigád. Összesen hétszer rezgett a háló a Bundesliga nyitónapján. Eintracht Frankfurt - FC Bayern 1:6. S mi történt még a germán gyepen a hétvégén? M'gladbach kontra Hoffenheim 3:1. Jól ment a foci a freiburgi fiúknak is!
Nem csak az aktuális bajor bajnokok tudtak idegenben nyerni! Augsburgban is a vendégek tartottak izgalmas tornaórát a házigazdáknak. Augsburg - Freiburg 0:4. Pénteken, szombaton, vasárnap sok százezer szurkoló buzdította csapatát - az új idényben először. Az időjárás is kegyes volt a labdarúgás szerelmeseihez. A forró hangulatról a gólók gondoskodtak. Nem csak a bajor és freiburgi srácoknak ment nagyon a játék. Az 1. FC Union is jeleskedett.

Fővárosi riválisukat, a Hertha BSC-t 3:1-re kalapálták el a kelet-berlini legények. Ezzel a vereséggel folytatódott Drádai Pál egykori klubjának drámasorozata. Emlékezetes, hogy a nyáron már-már kiestek az első osztályból a fehér-kékek! S milyen eredmények születtek még a Bundesligában? Bochum kontra Mainz 1:2. Dortmund - Leverkusen 1:0. Stuttgartban Gulácsi Péter lipcsei teamje csak döntetlent (1:1) tudott kiharcolni.