Balesetmegelőzési játék

Mix Online - Balesetmegelőzési játék - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
mix | 2022. 08. 04. 17:51:02
Balesetmegelőzési játék Baleset-megelőzési nyereményjátékot indít a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és az Alföldi Tej Kft. A „Riska” tejesdoboz grafikájával értékes ajándékokat lehet nyerni a veszprémi rendőröktől.
A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és az Alföldi Tej Kft. az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával játékos kampánnyal hívja fel a figyelmet a szabályos és biztonságos közlekedésre. Idén augusztus első napjaitól a „Riska” márka nevű tejes dobozok egyedi grafikával kerülnek az élelmiszerüzletek polcaira.

A dobozokon gyerekeknek szóló képregény rajzok lesznek. A Tapolcai Városi Balesetmegelőzési Bizottság megkeresésére az Alföldi Tej Kft vállalta, hogy a nemes ügyért – a baleset-megelőzésért – két és fél millió különleges tejes dobozt gyárt, majd terít az országban. A nyereményjátékban résztvevők már doboz tej megvásárlásával, valamint a vásárlást igazoló blokkon szereplő kód beküldésével nyerhetnek.

A kampány 2022. augusztus 1-től október 31-ig tart. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által támogatott nyereményjátékkal kapcsolatban bővebb információt a www.hogymindenkihazaerjen.hu oldalon található. Az egyedi grafikával ellátott dobozos tejet vásárlók között 50 000 forint értékű Decathlon vásárlási utalványokat sorsolnak ki a rendőrök a nyereményjáték végén.
    Az államtitkár azt mondta: bíznak benne, hogy az első határvadász egységek ősztől megkezdhetik szolgálatukat.
    A sajtótájékoztatón a politikusok bemutatták a Belügyminisztérium és a Miniszterelnöki Kabinetiroda által készített toborzó plakátot.