Brad Pitt már nem szingli

Mix Online - Brad Pitt már nem szingli - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
ridikul.hu | 2022. 07. 31. 8:27:43
Brad Pitt már nem szingli Ha valakiről Hollywoodban nehéz elhinni, hogy gondjai vannak az ismerkedéssel, akkor az biztosan Brad Pitt, hiszen lássuk be, generációk, fiatalok és idősek bálványává vált egyaránt több évtizedes pályafutása alatt.
A színész azonban évek óta ugyanazzal a problémával találja szembe magát: egy kávé sem tud úgy meginni egy baráttal, hogy ne pletykáljanak róla – mesélte a Page Six-nek egy bennfentes, aki azt is elárulta, hogy Brad ennek ellenére elszánta magát, hogy megtalálja a nagy Őt, ráadásul egy ideje már barátnője is van, bár a kapcsolat egyelőre nem komoly.

Brad 2005-ben vált el Jennifer Anistontól, miután összeszűrte a levet a Mr. és Mrs. Smith forgatásán Angelina Jolie-val, akitől három vér szerinti és három örökbefogadott gyermeke van. Kapcsolatuk 2019-ben ért véget, a jogi csatározás pedig azóta is tart kettejük között. Bradet a válás óta több hírességgel is szóba hozták, köztük Alia Shawkattal, Andra Dayjel és az énekesnő Lykke Livel.

Egy szó mint száz, Brad jelenleg is szingli, de a bennfentes szerint, amíg nem találkozik a nagy Ő-vel, addig a családjára, a jótékonyságra és a munkájára fog koncentrálni továbbra is.

Pitt ebben a hónapban nagyon elfoglalt volt legújabb filmje, a Bullet Train népszerűsítésével, nemrég azzal került a címlapokra, hogy szoknyában ment el a mozi berlini bemutatójára.