Cigi, drog és pancsolás

Mix Online - Cigi, drog és pancsolás - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2022. 07. 30. 9:01:00
Cigi, drog és pancsolás Berlin belvárosában e nyáron bilincsbe vertek egy agresszív legényt. A német hatóság egyelőre nem hozta nyilvánosságra annak a férfinak az állampolgárságát, aki kőhajításnyira a Brandenburgi kaputól tűzriadót okozott egy szállodában.
Már gyakran előfordult, hogy dohányzott szobájában egy-egy vendég, de csak ritkán manipulálták a füstérzékelőt. Ám a 23 esztendős berlini turista nem tudta lebutítani a plafonra szerelt riasztót, így kora reggel víz árasztotta el a Leipziger Straße-i hotel szobát. A júliusi mini katasztrófához kiérkező tűzoltókat, rendőröket nem éppen barátságosan fogadta az illegálisan cigiző srác. Őrizetbe vétele során két egyenruhás könnyebb fej- és karsérülést szenvedett.

A zsaruk körülnézve a locspocs szálláshelyen egy bőröndben 140 kis zacskót találtak. A hatósági közlemény szerint kábítószert (Cannabis) rejtett a feltételezett drogdíler kofferja. S lefoglaltak egy tiltott kést is. A lakat alá került ifjú nyári bűnlajstroma: rongálás, hatósággal szembeni erőszak és több ezer euró értékű bódítószer birtoklása. A Spree-parti eset kapcsán ismét megállapíthatjuk, hogy a dohányzás káros az egészségre!