Szeptemberi busz-show

Mix Online - Szeptemberi busz-show - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2022. 07. 22. 13:13:20
Szeptemberi busz-show Niedersachsen tartomány 550 ezer lakosú fővárosa lesz a házigazdája a szeptember 20-án keződő IAA TRANSPORTATION 2022 elnevezésű nemzetközi vásárnak. A mustra standjain a legmodernebb furgonokkal, teherjárművekkel, buszokkal ismerkedhet meg a nagyközönség. Két hónap múlva tárja szélesre a kapuit Alsó-Szászország legjelentősebb közlekedési szakvására.
 A Volkswagen AG haszonjármű ágazatának központja egyben a hannoveri IAA centruma is. Niedersachsen tartomány 550 ezer lakosú fővárosában szeptember 20-án startol az IAA TRANSPORTATION 2022 elnevezésű nemzetközi mustra. A hatnapos buli bepillantást enged a legkorszerűbb utánfutók, kis és nagy teherkocsik, kamionok, autóbuszok aktuális kínálatába. A környezetbarát, takarékos modellek friss nemzedéke a biztonságos és gyors személy- és/vagy árúszállítást új logisztikai megoldásokkal kombinálja.
A sofőr mentes fuvarozás sem a jövő zenéje már! A megszokott benzines és dízel erőforrások mellett, a sok tonnás önsúlyú haszonjárművek körében is egyre elterjedtebb lesz a hibrid és elektromos üzemmód, s más alternatív hajtóanyagok. A szeptember 25-én záródó IAA egy olyan időszakban kerül megrendezésre, amikor mind a gépkocsik, mind az energiahordozók tarifája az égbe szökött. Ez megnehezíti a közlekedési cégek munkájának, költségeinek tervezhetőségét.