Június – különleges járművek!

Mix Online - Június – különleges járművek! - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2022. 06. 12. 12:56:17
Június – különleges járművek! A nyár elején egy festői, délnémet fürdőváros lesz a házigazdája a strapabíró, terepnyűvő gépkocsik nemzetközi találkozójának. A Bad Kissingen-i Kaland & Összkerék {Abenteuer & Allrad} elnevezésű mustrán a (vad) kempingezők is ízelítőt kapnak a legfrissebb modellek választékából.
Közeleg a - remélhetően! - koronavírus és más járvány mentes, igazi nyár! A sorozatban gyártott 4 x 4 modellek – például dzsipek, kombik, mikrobuszok – mellett az Off-Road és platós járművek választékából is ízelítőt kaphatunk a 23 ezer lakosú bajor városkában. A június 16-án rajtoló nemzetközi mustrán, mintegy 350 cég mutatja be a munkához és szabadidős tevékenységhez egyaránt praktikus, robusztus, vadonatúj járműveit. Az alkatrész börzével és kemping felszerelésekkel is csábító németországi show 2022. június 19-én este ér véget.

Aki lemarad a Bad Kissingen-i {A & A} buliról, az ősszel Hannoverben vígasztalódhat. A haszonjárművek szakvására, az IAA Transportation csarnokaiban buszok, kamionok, lakókocsik, trélerek, utánfutók és más „csemegék” kényeztetik a fuvarozás és a guruló vakációzás híveit. A szervezők ígérete szerint a „klímasemleges logisztika” legújabb termékei is jelen lesznek a hannoveri szakkiállításon 2022 szeptemberében.