Drágám, add az életed!

Mix Online - Drágám, add az életed! - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Regös Gábor | 2022. 05. 13. 9:15:58
Drágám, add az életed! Hurrá! Elindult a TV2-ön a Drágám, add az életed IV.-ik évada. De minek kérdezném, ha bántani szeretném a TV2 csoportot és ezt a műsort, de ez nem dolgom. Szóval Tilla Köllő Babettet kapta társ műsorvezetőnek. Babett volt már sok minden a TV2-ön, például Luxus feleség is.
A műsor elvileg szórakoztató és egy álomutazás a fődíj. Ezért szálltak ringbe  a következő sztárok:Bódi Csabi és Bódi Gina, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, Voksán Virág és Valentényi Laci, Hódi Pamela és Tóth Bence, Jolly és Szuperák Barbara, Kandász Andi és Borszéki Ferenc, Henry Kettner és Kiss Rebeka, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Solti Ádám és Solti Berni, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki. Nem mondom jó sokan szeretnének utazni, de azért azt gondolom, hogy a műsorért kapott gázsi sokkal fontosabb volt, talán ezért vállalták ezt a végtelenül “jókedvű” és rettenetesen egyszerű műsort. Van benne minden, ami elvileg arról szól, hogy a szereplőket nevetségesebbnél nevetségesebb helyzetbe hozzák, amiken talán a párjuk tud a legjobban nevetni. Mondjuk ebben világbajnokok is lehetnének, mert egyik harsányabb, mint a másik. 
Gondolkodtam, hogy honnan ilyen ismerős ez az egész vircsaft, és rájöttem, hogy a megboldogult úttörőtáborokban voltak hasonló feladatok. Gáspár Győző persze hozza a szokásosat, kicsit sajnálnám, ha nem tudnám, hogy a média egyik legagyafúrtabb túlélője feleségével Gáspár Bea asszonnyal. Egyszerűen az elmúlt évtizedekben nem lehetett őket megúszni és most is rögtön két TV2-es műsorban is szerepelnek, hiszen az Ázsiai expresszben is benne lesznek, aminek mostanában indult el a forgatása Jordániában. Hihetetlen a népszerűségük a csatorna stábja szerint és nyilván ezért foglalkoztatják őket ilyen intenzíven, ha már átigazoltak az RTL Klubtól. De a show műfaj bizony nehéz kenyér, nem elég, hogy a szereplők a gázsiért cserébe majd elszállnak a boldogságtól, hogy benne lehetnek a tévében. Általában már mindegyik “sztár pár” túl van csúcspontján, elnézést kérek, ha esetleg tévedek. Azt hiszem velem van a probléma, mert az ilyen jellegű műsorokat, ha nem írnék róla, akkor biztos nem nézném meg. Drukkolok, hogy győzzön a legjobb és persze nem szeretném elrontani senkinek az örömét, hiszen ízlések és pofonok különbözőek. Én kérek elnézést!