Angyali tónusok, intenzív basszusok

Mix Online - Angyali tónusok, intenzív basszusok - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Fehér Emma | 2022. 05. 11. 12:00:03
Angyali tónusok, intenzív basszusok David Guetta és Robin Schulz, a két elektronikus óriás közti kémia nem csillapodott utolsó közösük, a „Shed A Light” óta, új szerzeményükben tökéletes egyensúlyban vannak a magas, angyali tónusok, és az arénákat beterítő, intenzív basszusok.
Guetta a közösségi médiában megosztott videójában visszaemlékezett az első találkozásra is, és elárulta, hogy bár teljesen más oldaláról közelítik meg a zenét Schulz-cal, elképzeléseik mégis egységesek.


 

Robin Schulz tavaly mutatta be nagylemezét, a „IIII” pedig nem kevés megahitet sorakoztatott fel: a „Speechless”, az „In Your Eyes” és az „All We Got” is a korong repertoárját erősítette. A világhírű DJ/producer persze azóta se pihen, sorra hozza nekünk a forró újdonságokat.


 

David Guetta legutóbb Ella Henderson-nal és Becky Hillel közösen debütált a nyár egyik nagy slágervárományosával: a „Crazy What Love Can Do” azóta is menetel felfelé a toplistákon, amihez a dance-pop szerelmesei nagy örömére pedig egy egész estét mozifilmet idéző klip is forgott.