Cyberbullying és a Nyerő páros

Mix Online - Cyberbullying és a Nyerő páros - Nyomtatható változat

főoldal - Életmód
Regös Gábor | 2021. 10. 22. 17:03:24
 Cyberbullying és a Nyerő páros Ahogy szokott ez lenni először az egyik legesélyesebb páros esett ki a Nyerő Párosból. Nádai Anikó és Hajmásy Péter. Először arra gondoltam, hogy nem is reagálok erre, mert annyira logikátlan, hogy az RTL Klub megint bedobta az egyik legismertebb arcát Anikót egy olyan közegbe, ahol nem jöhettek ki nyertesen.
Hiszen ez egy durva, csoportdinamikával működő műsor. Kivetik magukból azokat, akik tényleg ismertek és tényleg esélyesek egy ilyen reality megnyerésére. Csak emlékezzünk, hogy ki nyerte az előző szériát, az erős akaratú, néhol kifejezetten agresszív sztárszakács! Szóval azért gondoltam meg magam, hogy mégis írok pár sort, mert egy érdekes és hosszú kommentet posztolt ki Nádai Anikó az Instára. Ráadásul felvetett egy nagyon aktuális problémát a Cyberbullying. Úgy döntöttem és ha a Mixonline csapata is egyetért velem, akkor szó szerint idézném: “Minden percét imádtuk a Nyerő párosnak! 💕Persze szívesen játszottunk volna tovább, de utólag már nem bánom, hogy így alakult. Bevallom beleolvastam a kommentekbe mások oldalain… Félelmetes, hogy mennyien gondolják azt magukról: pontosan tudják - személyes ismeretség nélkül is - hogy Te milyen ember vagy, hol hibázol, és mikor mit kellene tenned vagy mondanod. Bennem most nem lenne több erő szembe nézni a sok rosszindulattal. Csak három napot volt lehetőségünk a villában tölteni és úgy gondolom, hogy senkit sem bántottunk meg vagy beszéltünk ki. És még így is vannak sokan, akik veszik a bátorságot, hogy durván belénk rúgjanak “Ezt vállaltad!” “Ez ezzel jár!” „Viseld el!”
Nem, senki sem azt vállalja, hogy mások bokszzsákja legyen. Mégis hol van a határ? Mert úgy érzem a közösségi oldalakon már mindent szabad… arctalan, névtelen emberek másznak a lelkedbe, löknek a gödör mélyére. És mégis miért? Ettől vajon jobb lesz az életük? Boldogabbak lesznek? Nem hiszem…
Tisztában vagytok a Cyberbullying fogalmával? Ezek miatt a zaklató emberek miatt tartunk ott, hogy féltenünk kell magunkat, a családunkat, a gyerekeinket. El sem tudjátok képzelni, ez mennyire káros mindenkire, az egész társadalomra. Belegázolni mások lelkébe, önbecsülésébe, az életébe. Nem fogom ezt szó nélkül hagyni többé és küzdeni fogok ellene minden erőmmel!
Nekünk csak három nap jutott a játékból, a rosszindulatból viszont egy életre elég volt. Én így is büszke vagyok magunkra és jó móka volt. És ami a legfontosabb, hogy a szerelmünk és az egymás iránti bizal