Messi leginkább csapattársnak adná az Aranylabdát

Mix Online - Messi leginkább csapattársnak adná az Aranylabdát - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
mti | 2021. 10. 10. 17:31:56
Messi leginkább csapattársnak adná az Aranylabdát Ha szavazhatna, Lionel Messi leginkább párizsi csapattársnak adná az idei Aranylabdát. "Két játékos van a PSG-ben, akikre könnyű szívvel szavaznék: Mbappé és Neymar" - mondta a Paris Saint-Germainhez a nyáron az FC Barcelonától érkezett Messi, aki a mostani bő listán szintén szerepel.
    A legjobb európai labdarúgót megillető díjat eddig hatszor kiérdemelt argentin játékos az után nyilatkozott erről a France Footballnak, hogy a szaklap nyilvánosságra hozta annak a harminc futballistának a nevét, akik közül kikerül az Aranylabda 2021-es nyertese.
    "Két játékos van a PSG-ben, akikre könnyű szívvel szavaznék: Mbappé és Neymar" - mondta a Paris Saint-Germainhez a nyáron az FC Barcelonától érkezett Messi, aki a mostani bő listán szintén szerepel.
    A támadó megemlítette még a Bayern München lengyel csatárkiválóságát, Robert Lewandowskit, a Real Madrid francia támadójáról, Karim Benzemáról pedig így nyilatkozott: "Csodálatos éve volt, ő is remekül játszott."
    Az idei díjra jelöltek között Messin és az általa említetteken kívül szerepel az ötszörös győztes portugál Cristiano Ronaldo is, de az ő újabb elsőségüket a szakírók ezúttal valószínűtlennek tartják.
    A sportág egyik legrangosabb egyéni elismerését november 29-én adják át a párizsi Théatre du Chatelet-ben.