Eltört Dárdai varázspálcája?

Mix Online - Eltört Dárdai varázspálcája? - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2021. 10. 07. 8:11:18
Eltört Dárdai varázspálcája? Október elején újabb meccsét veszítette el a Hertha BSC. A Spree-parti kék-fehérek focirajongói pedig nagyban vitatkoznak arról, hogy ki kéne-e rúgni a berlini klub kudarcos, magyar főtrénerét. Mi tagadás volt már jobb passzban is Dárdai Pali és egyesülete.
A 7. játéknapon odahaza, a legendás Olympiastadionban győzte le a freiburgi fiú kórus a berlini stoplis brigádot (1:2). Szerény vígasz lehet a Hertha edzőjének, hogy másnap Münchenben ugyanilyen eredménnyel végződött a Bayern kontra Frankfurt rangadó. Magyarán, a már-már leteperhetetlennek hitt vörösördögök is huszonkét vállra fektethetők. Az októberi Bundesliga tabellára pillantva, azért hamar kiderül, hogy hatalmas a különbség a bajor és a berlini labdarúgók őszi teljesítménye között.

Hiszen az első osztály sztárja továbbra is az FC Bayern 24:7-es gólaránnyal. A második placcon a Leverkusen (20:7) – ők vasárnap négyszer rezegtették meg a bielefeldi házigazdák rongyos hálóját (0:4). A harmadik helyezett Borussi Dortmund (19:13) is sikerorientált, gazdag egyesület. A sárga-fekete mezes team legutóbb is győzött az Augsburg ellen (2:1). S hol van a tabellán Drádai klubja? Nos a Hertha BSC 8:20-as gólaránnyal a 14. Igaz voltak már sereghajtók és 9. placcosok is. A fővárosi fiúk október 16-án a Majna-menti Frankfurtban bizonyíthatják, hogy tudnak még kűzdeni!