Magyarországon az új Guinness World Records 2022

Mix Online - Magyarországon az új Guinness World Records 2022 - Nyomtatható változat

főoldal - Kultmix
M. A. | 2021. 10. 07. 8:00:31
Magyarországon az új Guinness World Records 2022 A Guinness World Records feltárja előttünk a világ minden tájáról az idei rekorddöntőket, megismerhetjük az inspiráló történeteiket és a hihetetlen teljesítményt a sikereik mögött. A könyv 2022-es kiadása október 6-án jelent meg Magyarországon.

A könyv legújabb kiadása tele van elképesztő rekordokkal, amelyek segítenek az olvasóknak, hogy felfedezzék a körülöttünk lévő csodálatos világot. Az elmúlt év nehézségei ellenére Guinness World Recordsnál a megszokott módon folyt a munka; munkatársak minden hónapban több ezer jelentkezést dolgoztak fel. Így született meg ez a sajátos egyveleg kiemelkedő személyiségek, tehetséges kisállatok, lenyűgöző járművek és legendás sportolók szereplésével.

 

A rekordokkal teli tíz fő fejezetben olvashatunk a környezetvédelem bajnokairól, ökoharcosokról, akik azért küzdenek, hogy bolygónkat jobbá tegyék; a világ természeti csodáiról a legintelligensebb lényektől a legmérgezőbb növényekig; a legmagasabbakról és a legalacsonyabbakról – rekordbíráink Földünk legapróbb és leghatalmasabb termetű embereit is mérték és mérettették meg hivatalosan is hitelt érdemlően; popkulturális ikonokról – a világ legsikeresebb mozifilm-sorozatairól, azok szereplőiről, videójátékairól, játékairól és márkáiról; portrét kapunk fiatal rekorderekről – olyan influenszerekről, vállalkozókról és előadóművészekről, akik még nem múltak el 16 évesek, de már most igyekeznek pozitív irányba változtatni a világot; valamint találkozhatsz sportvilág hőseivel – az év legkiemelkedőbb sportteljesítményeivel és legnagyszerűbb sportembereivel.

 

A Guinness Rekordok Könyve 2022 szerkesztői idén a környezetvédelmet választották fő témának, így az első fejezet bolygónk – ahol élünk – ökoszisztémáját mutatja be, továbbá néhány ember kiemelkedő munkáját, aki a pozitív változások érdekében fáradozik. Emellet még arra is törekedtek, hogy a környezetvédelmet szem előtt tartva gondoskodtak arról, hogy a papír- és gyártási folyamatok etikus forrásból származzanak és környezetkímélőek legyenek.