Fridi is visszatér - Életünk története

Mix Online - Fridi is visszatér - Életünk története - Nyomtatható változat

főoldal - Kultmix
hvg.hu | 2021. 09. 24. 17:41:51
Fridi is visszatér - Életünk története A műsorban minden alkalommal két embernek adódik lehetősége szembenézni az idő kíméletlen elmúlásával a saját és a másik arcán is. Ezen hatás minél élethűbb megjelenítésében természetesen most is profi maszkmesterek, sminkesek és fodrászok dolgoznak – így lesz ez az időutazás valódi és már-már hátborzongatóan átélhető" – mondta Friderikusz Sándor
Az új évadban vendég lesz Puskás-Dallos Péter énekes, színész, a The Biebers frontembere és felesége, Puskás-Dallos Boglárka énekesnő, Gryllus Dorka színésznő és férje, Simon Kornél színész, valamint Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színésznő és fia, Lőcsei Márton. Elfogadta Friderikusz Sándor felkérését Karafiáth Orsolya író, költő, fordító, publicista, énekesnő és húga, Karafiáth Metta. Jövőutazásra indul Horváth Tamás énekes-dalszerző és felesége, Péterfi Andrea, valamint Vastag Csaba, az X-Faktor első, 2010-es szériájának győztese és öccse, Vastag Tamás is.

„Miközben nézzük a jól ismert embereket 40-50 évet öregedni egyetlen óra alatt, mindnyájan számot vetünk, megrendülünk, megtorpanunk. Értékeljük, vagy átértékeljük a saját életünket is. Egészen biztos, hogy nem hiába” – fogalmazott Máté Krisztina, a műsor producere.

Az Életünk története október 9-től szombat estéként látható az RTL Klubon, a televíziós adást követően pedig visszanézhető az RTL Most platformon.