És eljövék a celebek

Mix Online - És eljövék a celebek - Nyomtatható változat

főoldal - Vélemény
Dalia László | 2021. 09. 16. 8:00:00
És eljövék a  celebek Tóth Gabi immár szupersztárrá lépett elő. Egyre ritkábban énekel, viszont egyre többször szerepel nagy magyar anyaként, keresztény hírvívőként és igazságosztóként. A bulvár média féllábú óriás lenne Tóth Gabi nélkül, aki évente vesz fel új arcot, volt már a pláza-kultúra jeles képviselője, most meg nép-nemzeti, ahogy Puzsér Róbert leírta volt. Hiába, ez a celebek kora.

Miközben naponta találkozunk a celebekkel a neten, tévékben, magazinokban, szinte semmit sem tudunk róluk. Megkerülhetjük őket, de akkor magunkat csapjuk be. Akár tetszik, akár nem, ez az ő világuk. Berki életművész épp úgy szereplője, mint Majka rapper, a Tóth testvérek, vagy Hosszú Katinka és persze a médiasztárok, Sebestyén Balázs, Bochkor Gábor és Istenes Bence valamint a Korda házaspár, akik a színpadon és a póker asztalon is verhetetlenek. Norbiék is napra készek (update) üzletben, s magánéletben, nem lehet őket az út mellett hagyni, ahogy Vajna Timi is bejátszotta magát a filmes mogul halála után, s a Luxusfeleségek is szép pályát futottak be, ha nem is lett mindegyikük műsorvezető vagy zsűritag. 

Béke persze a celebfák alatt sincs. Puzsér Róbert, Lakatos Márk és Cyla vagyis Kajdi Csaba vigyázó szemüket rajtuk tartják, s időről időre beszólnak, hogy legyen min megsértődni a celebeknek. Tóth Gabi ebben is rekorder. Hetente húzza fel az orrát, olykor el is sírja magát és törli a csúnya kommenteket. Pedig ez a világ már csak ilyen, nem elég a fele királyság, a látogatónak minden kell, a királyfi és a béka is, a rózsaszín máz egyébként is könnyen lepattogzik. Jól mondja Puzsér „Ha a saját kultúrádat leadod a bejáratnál, mint egy kabátot a ruhatárban, belépést nyerhetsz a celebek közé.”

Egy celeb is megtérhet, s ehhez még egy pápa eljövetelére sincs szükség a Hősök terén, ám oly nehéz lemondani a népszerűségről. Olvasom, hogy Oláh Ibolya nagyon megszenvedi a pandémiát, ha nincsenek barátai, még a vacsorára sem jutott volna. Holott ő volna az egyik legjobb énekesnőnk, viszont öntörvényű, nem, engedi magét bekasztlizni. Holott rossz példa volna elég, Zalatnay a minap kapott 10 milliót Káslertől. Igaz, ő könnyen kezelhető, még a Stop Gyurcsány ívet is aláírta. Hogy fogalma sincs a politikáról és eddig nem is ártotta magát bele? Nos, az itt mit sem számít. Kampány van.