Leverkusen - Dortmund: hét gól

Mix Online - Leverkusen - Dortmund: hét gól - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
Mogyorósi Géza (Berlin) | 2021. 09. 14. 17:01:25
Leverkusen - Dortmund: hét gól Az első osztályú német labdarúgó bajnokság negyedik játéknapján döntetlent focizott az Union Berlin az augsburgi stoplis brigáddal. Gólerősebb volt a Leverkusen kontra Dortmund rangadó, hiszen a srácok hétszer rezegtették meg a hálót. Győztek (3:4) a vendégek.
Freiburg - Köln, 1:1. A 83 millió lakosú Németországban szeptemberben ismét benépesülnek a lelátók. A Bundesliga másféltucat fenevada kilenc stadionban méri össze erejét. Az első osztályú német labdarúgó bajnokság negyedik játéknapján döntetlen gurigázott össze az Union Berlin az augsburgi stoplis brigáddal. Gólerősebb volt a Leverkusen kontra Dortmund rangadó, hiszen a srácok hétszer rezegtették meg a hálót. Győztek (3:4) a vendégek.

A Mainz 0:2-őt ért el a Hoffenheim arénájában. Hasonló eredménnyel zárult a unalmas, Gr. Fürth – Wolfsburg összecsapás. Sajna Gulácsi Péter lipcsei hálója is sokszor remegett szeptember második hétvégéjén, hiszen az FC Bayern továbbra is az európai foci császára/császársága. A müncheni milliomosok 1:4-es diadala igen fáj a szász szurkolóknak. Örvendhettek viszont a H. BSC drukkerek: idegenben három gólt akasztottak be. Bochum – Hertha 1:3. Dárdai Pál és együttese már az 5. játéknapra gyúr, következő ellenfelük - pénteken - a Fürth lesz!