Szoboszlai játszhat szerdán

Mix Online - Szoboszlai játszhat szerdán - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
mti | 2021. 09. 07. 9:04:04
Szoboszlai játszhat szerdán Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig középpályása külön kérésére maradhat a magyar labdarúgó-válogatottnál, így pályára léphet szerdán, az Andorra elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
    A német klub a korábbi válogatott mérkőzések alkalmával többször már a második találkozót követően visszarendelte futballistáit, a Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldalának hétfői beszámolója szerint viszont a 20 éves Szoboszlai jelezte az egyesületnek, hogy szerdán is a válogatott rendelkezésére szeretne állni. Klubja támogatta kérését.
    Két klubtársa, Gulácsi Péter és Willi Orbán már elhagyta az edzőtábort, mivel előbbi sérülés, utóbbi eltiltás miatt nem játszhat.
    A magyar válogatott múlt csütörtökön 4-0-ra kikapott otthon az Eb-ezüstérmes Angliától, vasárnap pedig Albánia vendégeként szenvedett 1-0-s vereséget. Szerdán 20.45 órától Andorrát látja vendégül a Puskás Arénában.
    A Bundesliga előző idényében második Leipzigre rangadó vár hétvégén, ugyanis szombaton a címvédő Bayern Münchent fogadja.