ABBA-dalok a brit slágerlistárán

Mix Online - ABBA-dalok a brit slágerlistárán - Nyomtatható változat

főoldal - Kultmix
mti | 2021. 09. 07. 9:31:40
ABBA-dalok a brit slágerlistárán Negyven év után először került a brit slágerlistára az ABBA: két új dala is a legjobb 10 közé jutott Nagy-Britanniában.A legendás svéd popegyüttes novemberben megjelenő új albuma két száma, az I Still Have Faith In You és a Don't Shut Me Down a 6., valamint a 7. helyet szerezheti meg az officialcharts.com vasárnap közzétett becslése szerint, mely az eladásokon és a streaminghasználaton alapul.
    Utoljára 1981 decemberében jutott ABBA-dal a brit kislemez-sikerlistán az első tíz közé.
    A két új dalt fizikai hanghordozón, CD-n és hagyományos bakeliten is meg lehet vásárolni.
    A Don't Shut Me Down múlt heti megjelenése óta a legtöbbet letöltött dal volt az Egyesült Királyságban, a két számot egyenként több mint 500 ezerszer streamelték a hétvégén.
    A november 5-én megjelenő Voyage 39 év után az ABBA első albuma. Nyolc új dal mellett két feldolgozás is hallható lesz rajta, a Just a Notion és a Bumblebee, melyeknek korábban csak demóváltozata volt ismert.
    Az új albumon - melyre állítólag kevesebb mint 24 óra alatt mintegy 40 ezer előrendelés érkezett az Egyesült Királyságban - először lesz hallható karácsonyi ABBA-dal, a Little Things.
    Az új ABBA-korszak jövőre koncerttel folytatódik, melyen az együttes négy tagjának digitális avatárjai adják elő a most megjelent két számot, valamint legnagyobb slágereiket az erre a célra épített ABBA-arénában Londonban.