Pásztor Anna életében tabu volt a szülés

Mix Online - Pásztor Anna életében tabu volt a szülés - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
M. A. | 2021. 05. 03. 8:29:14
Pásztor Anna életében tabu volt a szülés Új szerepben mutatkozik meg Pásztor Anna, TABU című vlogjában az élet kényes kérdéseit járja körbe a maga extravagáns módján. Szó esik többek között tabukról, fétisekről, spiritualitásról, intim plasztikáról és párkapcsolatokról is.

Az énekesnő elmondta, hogy számára a szülés volt az egyetlen tabu az éle során: „A szülés számomra tabu téma volt. Egy időben menekültem a szülésről szóló beszélgetések elől. Maga a szülés is traumatikus élmény volt, akkor egy ideig azért nem akartam beszélni róla, de most már azt mondom, hogy fontos feldolgozni a történteket, megosztani egymással a tapasztalatokat. A szülés során több tabunak számító esemény is történik egyszerre” – mondta Pásztor Anna, aki kisfiának 2013-ban, kislányának pedig 2016-ban adott életet. 

 

Anna a legemlékezetesebb spirituális élményéről is vallott. „Rengeteg spirituális élményben volt részem. Nyitott vagyok, de tartózkodó, két lábbal állok a földön, mégis hiszek a spiritualitásban. Egy időben eljártam hangterápiás kezelésekre, az egyik ilyen alkalommal egy nagy réz gong elé ültem le és hagytam, hogy a rezonancia azt tegyen velem, amit csak akar. Szárnyaim nőttek, eggyé váltam az univerzummal, kívülről néztem a bolygónkat – az eggyé válás az univerzummal csodálatos volt, viszont ahogy kívülről láttam a bolygónkon jelen lévő rengeteg szenvedést, az nagyon elszomorított. Olyan érzés volt, mintha ébren lennék, pedig biztosan valamilyen „más” tudatállapotba kerültem” – idézte fel az énekesnő.

 

És, hogy mit gondol az örök szerelemről? „Magába az életbe való szerelem a legfontosabb, abban pedig benne van az ízek, az illatok szeretete, a gyermekeink iránti szeretet és a párok egymás iránt érzett lángolása is.”

 

Pásztor Anna TABU című vlogja itt követhető.