Lemondott Csizmadia Csaba vezetőedző

Mix Online - Lemondott Csizmadia Csaba vezetőedző - Nyomtatható változat

főoldal - Sport
NS | 2021. 04. 26. 14:15:47
Lemondott Csizmadia Csaba vezetőedző A Paksi FC elleni súlyos vereséget követően Csizmadia Csaba benyújtotta lemondását, amit klubunk vezetősége elfogadott – olvasható a Budafok hivatalos honlapjának vasárnap esti hírében.
„Közösen úgy érezzük, hogy megtört az az összhang, ami két és fél éven keresztül jellemezte a vezetőedző és az öltöző kapcsolatát. Hálásan köszönjük Csizmadia Csabának azt a sok munkát és erőfeszítést, amit a BMTE-ért tett az elmúlt években, további edzői pályafutásához pedig sok sikert kívánunk” – olvasható a rövid közleményben.

Mint ismert, vasárnap délután az NB I-es tabella utolsó helyén álló Budafok hazai pályán 9–2-re kikapott a Pakstól. Már a lefújás utáni edzői nyilatkozat előrevetítette a lemondást:

„Belementünk sajnos egy olyan vereségbe, amiről azt kell mondanom, hogy számomra megalázó. Nem is emlékszem arra, hogy lett volna kilenc kettes vereség az életemben. Mindegy is, hogy kilenc vagy hat, nagy vereség, nem osztálykülönbség, hanem annál is több volt a két csapat között, bár nem így kezdődött a mérkőzés. Rengeteg egyéni hibánk volt sajnos, de többet nem is akarok erről a mérkőzésről beszélni, mert az én számból most minden értékelhetetlen. Valami nem működik, az biztos” – mondta a lefújás után Csizmadia Csaba.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a bajnokságból hátralévő két fordulóban ki irányítja a csapatot.

S ami a Paks-meccs lefújásakor még csak körvonalazódott, az vasárnap késő este, a Honvéd–Mezőkövesd mérkőzés 2–2-es döntetlenje után biztossá vált: a budafokiak kiesnek az NB I-ből.