Berkes Olivér képtelen dönteni

Mix Online - Berkes Olivér képtelen dönteni - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
Major Ádám Andrea | 2021. 02. 16. 17:00:54
Berkes Olivér képtelen dönteni Jó vagy rossz legyek? címmel jelentkezett a felkapott énekes-dalszerző, Berkes Olivér. Érzelmekkel túlfűtött vallomás egy szerelmes férfitól, aki bármit megtenne, hogy visszaszerezze kedvesét. Ezt legalább edlöntötte.
Rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött Berkes Olivér. A felkapott énekes-dalszerző a slágerlisták és YouTube trending kikerülhetetlen szereplőjévé vált, olyan rádiós- és közönségkedvenc trackeknek köszönhetően, mint a „Visszakér a múlt”, a BSW-vel közös „Nem volt szép”, vagy az év végén megjelent „Évszakok” feldolgozás, melyet DR BRS-sel készített.

Az előadó legújabb pop remeke igazán impulzív, magával ragadó, érzelmekkel túlfűtött vallomás egy szerelmes férfitól, aki bármit megtenne, hogy visszaszerezze kedvesét. A „Jó vagy rossz legyek” lüktető, pezsgő alapja ismét zseniális párost alkot Olivér lágy és egyben dinamikus hangszínével.

 
„Ez a szám őszinte vallomás a kapcsolatban elkövetett hibákról, amiben főhősünk pontosan tudja, hogy vétkes volt, de mégsem szeretné feladni a szerelméért folytatott harcot. Ő maga sem tudja, hogy jó, vagy rossz legyen. Az erős érzelmi feszültség és a rengeteg indulat vezető szerepet kapott a refrénekben” – mesélte Olivér.

A fülbemászó kiadvány zenei felelőse ezúttal is Berkes Olivér és Szepesi Zsolt volt, az énekes által írt angol verzióra pedig Hujber Szabolcs alkotta meg - a témára és érzelemvilágra is tökéletesen illeszkedő - magyar dalszöveget.

 

A vívódás okozta belső felszültséget és dühöt a videóklip is kiválóan tükrözi, amelyben a sármos énekes - nem utolsó sorban -színészi tehetségét is megvillantja.

„Nagyon élveztem a forgatást, főleg mikor kiélhettem magam a tomboló férfi szerepében. Bár pár fokkal melegebb időjárást elviseltem volna a kinti helyszínen, ahol végig kabát nélkül kellett lennem. A női főszeplőnkkel, Nagy Lilivel pedig fantasztikus volt az összhang, egyszerűen imádta a kamera. Szerintem összességében egy nagyon dögös kisfilmet sikerült készítenünk a dal mellé, ami elsősorban LeHo profi munkájának köszönhető” – tette hozzá az Olivér.