Istenes Bence is aggódik

Mix Online - Istenes Bence is aggódik - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
blikk | 2020. 07. 27. 12:04:41
Istenes Bence is aggódik Mint ahogyan azt a Blikk is megírta, rengetegen vonultak utcára péntek este, hogy a Momentum Mozgalom kezdeményezésére a sajtószabadságért, illetve az Indexért tüntessenek, miután a portál főszerkesztőjét szerdán menesztették. Fluor Tomi után Istenes Bence is reagált az eseményre.
"Sajnos Németországban voltam/vagyok, az elmúlt két napot áttekertem, pedig szívesen ott lettem volna az indexes tüntetésen a szabad sajtóért! Egyre aggasztóbb, ami otthon történik" - írta Instagram-posztjában.

A 24.hu szúrta ki, hogy Bence egyik követője szerint inkább "az az aggasztó hogy a sok megélhetési, kattintásvadász celebet mennyire nem érdeklik a komolyabb témák… bezzeg a napi 30-40 sztorit, amik reklámok, azt tudják az arcunkba tolni" - fejtette ki véleményét az egyik követő.

Bence erre mindössze annyit válaszolt, hogy szerinte sok olyan közszereplő van, akik igényes dolgokat posztolnak és sok, fontosabb témában is megnyilvánulnak, egyszerűen csak őket kell követni. Egyébklnt Bence apukája miatt is aggódhatna, aki túl lelkesen nyomja a kormány-szöveget a TV2-n