Miért tették ki Fenyő Ivánt a Mintaapákból?

Mix Online - Miért tették ki Fenyő Ivánt a Mintaapákból? - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
sorozatwiki.hu | 2020. 05. 22. 17:00:25
Miért tették ki Fenyő Ivánt a Mintaapákból? Én természetesen nagyon szívesen folytattam volna. Szerettem ezt a sorozatot. Szívvel-lélekkel alakítottam Gézát, mindenem beletettem, és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptam -írta bejegyzésében Fenyő Iván, aki kikerült a Mintaapák című sorozatból.
Drága Barátaim!

Miután nyilvánosságra került egy tény, én meg számtalan levelet, és kérdést kaptam, úgy döntöttem, a felesleges találgatásokat kizárandó, megszólalok. Valóban, a jelenlegi állás szerint nem játszom többet a Mintaapákban. A szerződésem lejárt, és azt nem hosszabbították meg. Én természetesen nagyon szívesen folytattam volna. Szerettem ezt a sorozatot. Szívvel-lélekkel alakítottam Gézát, mindenem beletettem, és nagyon sok pozitív visszajelzést is kaptam. Mind a karakterem iránti nézői szeretet, mind a megalakult csoportok, kommentek, és egyéni üzenetek egyértelműen tükrözik számomra munkám eredményét. Az üggyel kapcsolatosan azonban - rajtam kívül álló okokból - sajnos semmilyen további részletet nem oszthatok meg Veletek.

Eddig is tisztességen, és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot kívántam kialakítani mind az IKO/TV2-vel, mind bármely más megbízómmal is, és a jövőben sem kívánok ettől eltérni. Betartom a szerződésekben foglaltakat. Én mindig profin akartam dolgozni, a tőlem megszokott maximalizmussal, hogy magas színvonalat hozhassunk létre, és a nézők is szeressék a produktumot. Úgy hiszem, hogy ez itt sikerült is, így az én lelkiismeretem nyugodt. Szakmai, emberi, és morális tekintetben én végig lelkiismeretes és korrekt voltam.

A mostani, szakmánkban szinte példa nélküli petíció is, mely szerint a nézők több ezren visszakövetelnek a képernyőre, elmondhatatlanul jólesik, mert úgy érzem, egyrészt visszaigazol engem, hogy érdemes így, szívvel-lélekkel dolgozni, másrészt talán ez is a munkám egyfajta elismerése. Örülök, ha örömet okozhattam. Ha a TV2 döntése azonban az, hogy jövőben ezt a karaktert más színésszel akarja alakíttatni, mindamellett, hogy számomra ez nehéz érzéseket okoz, természetesen tudomásul veszem.

Köszönöm az eddigi lehetőséget. Hálás vagyok az egész stábnak, és mindent köszönök a színésztársaimnak is, fantasztikus színészek, jó emberek. Sok sikert Nekik, és a sorozatnak is! Megható a nézők szeretete, a szűnni nem akaró támogatás, a millió üzenet és komment. Köszönöm Nektek nagyon, én is szeretlek Titeket! A jelenlegi helyzet tehát ez, bármi felé alakul is a dolog, az úgy lesz jól.

Maradok továbbra is tisztelettel,
Fenyő Iván (Szalay Géza, avagy “Pizza di Gezza di Clara e Gezza di Pizza”