Plácido Domingo már jobban van

Mix Online - Plácido Domingo már jobban van - Nyomtatható változat

főoldal - Bulvár
M. A. | 2020. 03. 25. 17:19:32
Plácido Domingo már jobban van Pozitív lett Plácido Domingo tesztje, ezért karanténban van az egész családjával. Az operaénekes azt írta a Facebook-oldalára, hogy már jobban érzi magát.

Köhögött, láza volt, de már jobban érzi magát az operaénekes. A tüneteket észlelve végeztette el a tesztet, ami pozitív lett, és kötelességének érezte, hogy erről be is számoljon. Sőt, mindenkit arra kér, hogy maradjon otthon, tartsa be a hivatalos szabályokat.

Domingonak egyébként nincsen könnyű időszaka. Néhány napja jelentette be, hogy kilépett az operaénekeseket is képviselő amerikai egyesületből, az amerikai zeneművészek céhéből (AGMA) és 500 ezer dollárt adományozott a szexuális zaklatás felszámolását célzó programokra, valamint egy krízishelyzetben lévő, operában dolgozó alkalmazottakat támogató alapnak

 Az énekes ellen az elmúlt évben tíz nő nyújtott be panaszt, akik szerint Domingo 1986 és 2019 között megengedhetetlen módon bánt velük, és visszaélt hatalmával, miközben a Los Angeles-i és a washingtoni operaházban vezető tisztséget töltött be.