Norbi update nőknek

Mix Online - Norbi update nőknek - Nyomtatható változat

főoldal - Vélemény
Dalia László | 2020. 01. 27. 8:01:34
Norbi update nőknek Schobert Norbi úgy érezte, hogy leült a közbeszéd, egészségről itt nem beszélnek, csak a várótermeket akarják kifesteni nagy rössel, miközben vezetjük a dagi top-listát és házasságok omlanak össze, mert sokan elhagyják magukat, képtelenek lefogyni. Norbi nem egy jó szónok, a szókincsével sem dicsekedhet, így elég durván és pongyolán fejezte ki magát, de ez nem jogosít fel bennünket, hogy álszentek legyünk.
Norbi nem gondolta végig rendesen súlyos mondanivalóját, vagyis nem súlyozta ki a mondatait. Legalább Rékával megoszthatta volna a gondolatait, s talán akkor pontosabban fogalmaz. Ám így van ez a magyar celebekkel, hogy a sikereik miatt könnyedén odavetnek néhány mondatot és aztán zúdul rájuk a celeb társak haragja, sőt gyűlölete, mint ezúttal. Tóth Gabi még a terhesség utáni kilóit sem takarta el, netszerte mutogatja a hasát, párja pedig csokit dug a szájába, hogy lássuk, mennyire szereti így is. Ez a magamutogatás nagyon jól megy a magyar celebeknek, s persze könnyebb is így képernyőre jutni, mint végiggondolni, mit is nem tudott pontosan körbeírni Schobert Norbi. Furamód egy másik énekesnő, Dér Heni adta fel a leckét, aki kitalálta Norbi legbenső gondolatait és kiosztotta anyázó nőtársait, pedig ilyen ellenszélben ehhez kellett némi bátorság.

Szóval Norbi rosszul fejezte ki magát és nem a terhesség utáni hónapokról kellett volna elsősorban beszélni, s legalább ilyen hangsúlyosan illett volna megfogalmazni, hogy nemcsak a szex miatt kell lefogyni, hanem számtalan betegséget is előidéz a 20-30 kilós túlsúly. És azt sem lehet elhallgatni, hogy nem is kevesen vannak, akik hormonális okok miatt nem tudnak lefogyni, pedig nagyon szeretnének. Talán sosem tudjuk meg, hogy Norbiból miért tört elő ilyen hirtelen és meggondolatlanul ez a nagy felfedezés, miszerint a döngő léptű 80 kilós nők már nem olyan kívánatosak. Talán az egyik baráti házaspárnál volt ez a válóok, s miután ez az eset nem az első Schoberték körében, Norbi totális támadást intézett a lusta nők ellen. Ugyanakkor a fiúkról elfeledkezett, pedig a magyar férfiak többsége sincs sokkal jobb állapotban, s a korai halálokok között nem véletlenül szerepelnek a szív és érrendszeri bajok.

Norbi megmozdította a magyar médiát, de félő hogy a jó szándéka néhány sértő szó miatt kimerül az anyázásban és folytatódik a zabálás, nassolás valamint a mozgásszegény életmód. Mindenki persze nem tarthat Norbival, nincs annyi pénz a világon, de azért nélküle is lehet egészségesebben élni, de ebben a játékban az óvónőtől a családorvosig mindenkinek részt kéne vennie. Ám egyelőre, ahogy nemrégiben hallottuk, csak a várótermek kifestésére telik.