Folytatódik a KEP törzsasztala

Mix Online - Folytatódik a KEP törzsasztala - Nyomtatható változat

főoldal - Friss
mix | 2019. 02. 16. 10:54:24
Folytatódik a KEP törzsasztala A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) folytatja a budapesti Törzsasztal programját.Ezúttal Baráth Etele, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSzB) tagja, ex-Európa-ügyi miniszter és Prof. Báger Gusztáv, az MNB Monetáris Tanács tagja, a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT) tudományos elnöke lesz a vendég. Az est moderátora, Dr. Czeglédi József, a KEP elnöke.
A fórum 2019. március 13-án17 órakor lesz MTA Könyvtár tanácstermében. Témája az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSzB) valamint a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT)tevékenysége. 
A KEP budapesti Törzsasztal programja társadalmi fórum, amely a közhasznú egyesület tagjaink, partnereinek és az érdeklődők számára szól, s nincs kötelező regisztráció sem. Az EGSZB és az NGTT tevékenységének bemutatása elősegíti, hogy a fórum résztvevői megismerjék az Európai Unió és Magyarország gazdaságának és társadalmának irányítását. 
Mindkét szervezet széleskörű felhatalmazással, többszáz taggal működik a munkaadói és munkavállalói szervezetek és más érdekcsoportok (közöttük a civilek) képviseletében. 
Természetesen a 2 előadás után mód lesz kérdésekre, észrevételekre, vitára is.

Helyszín: MTA Könyvtár tanácsterme Budapest, V. Arany János u.1. II. emelet
(KEP honlap: www.kepcp.hu ), a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárának tanácstermében (Budapest, V. Arany János u.1. II. emelet).