RSS Feed

A kínaiak már tudják?

Európában a következő hetekben tetőzhet a koronavírus-járvány, az Egyesült Államokban pedig április elején - írják a Ping makrogazdasági és egészségügyi elemzői egy sajtóközleményben.A biztosító elemzői azt vizsgálták meg, hogy a világ nyolc, koronavírussal leginkább sújtott országában milyen stádiumban van a járvány, illetve azt, hogy mikor következhet be fordulat ennek kezelésében.

MIX videó

A fogkő veszélyei

A fogorvos tanácsai a szájápolásról.

OBB

Vélemény

Váczy András

Nem vénnek való idő

Nem vénnek való idő Jegyzetem címe Cormac McCarthy Nem vénnek való vidék című regényének (és az abból készült film) parafrázisa. Most éppen ezt az időt éljük, ki tudja, meddig, ki tudja, hogyan. Ami a sicher: nyakig benne vagyunk.

Sport

A Manchester United 400 ezres heti bérrel csábítja Sanchót

A Manchester United elképesztő ajánlatot tett a Borussia Dortmund ifjú angol középpályásának, Jadon Sanchónak.

További videók

Kultmix

A virtuális térbe költözött a Kazinczy Múzeum

A virtuális térbe költözött a sátoraljaújhelyi Kazinczy Ferenc Múzeum - közölte az MTI-vel az intézmény kedden. a Petőfi Irodalmi Múzeum sátoraljaújhelyi intézménye ideiglenesen zárva van, de a veszélyhelyzet idején weboldalán és az online közösségi terében továbbra is elérhető.

Életmód

Bocuse d'Or-séfek főznek a mentősöknek és a kórháziaknak

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia az elkövetkező időszakban az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozóit támogatja naponta friss, meleg étel főzésével és kiszállításával.

Bocuse d'Or-séfek főznek a mentősöknek és a kórháziaknak
Belföldi turizmus - Talán ősz előtt elindulhat

Belföldi turizmus - Talán ősz előtt elindulhat

Szeptember előtt nem indulhat újra a turizmus Budapesten, országosan talán előbb elindulhat a belföldi turizmus a járványhelyzet függvényében - mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke a Kossuth Rádióban hétfőn reggel.

Budapesti Temetkezési Intézet

Bulvár

Melltartóból védőmaszkot, avagy hol vagy, Jim Carrey?

Ebben a védőmaszkos, szájmaszkos, arcmaszkos, sebészi maszkos őrületben? Ebben a készlethiányos időszakban, amikor lassan már mindenből készítenek a home office-okban maszkot, ami textil? Valakinek még az is eszébe jutott, hogy melltartóból tákol védőmaszkot, egy csapásra ráadásul azonmód kettőt. Two in one.

Nagyvilág

Tízmilliárd eurós bevételkiesés

A legjobb esetben is csaknem tízmilliárd euró (3600 milliárd forint) bevételkiesést szenvedhet el a németországi kulturális és kreatív ágazat a koronavírus-járvány miatt egy hétfőn ismertetett kormányzati elemzés szerint.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

Gibraltár

Gibraltár jellegzetes mészkőszirtjéről sokan úgy vélik, Európa legdélibb pontját látják. Nem így van, ennek ellenére rendkívül fontos stratégiai szerepet tölt be a mai napig is. Brit fennhatóság alatt áll, így 1973 óta az Európai Unió tagja. Érdemes felmenni a felvonóval a kilátóba, fenséges látvány tárul a nézelődő szeme elé. Afrika vonulatai is kirajzolódnak, de szemügyre vehetjük a repülőtéri kifutóval kettészelt várost is.

Lap tetejére