RSS Feed

Bokros: Az államcsőd réme fenyeget

A róla elnevezett 1995-ös csomagról azt mondta, hogy az egy becsületes dolog volt, mert megmondták az embereknek, hogy mire készülhetnek, és akkor „az a kiigazítás helyre hozta az országot, most pedig az a kormány, amely maga nyomta be az országot a válságba, igyekszik néhány látszatintézkedéssel ezt a válságot kezelni.”

MIX videó

Kincsek a vízben

A Meknetis Mágneshorgászat alapítóival beszélgettünk többek között arról, hogy mi is az a mágneshorgászat, hol érdemes horgászni illetve ők mikor kezdték el ezt az izgalmas hobbit.

Vélemény

Mogyorósi Géza

Poros porosz történelem

Poros porosz történelem A szövetségesek Kontroll Tanácsa 75 éve jelentette be Poroszország "jogi" megszűnését. Így nyílt meg az út a szovjet zónában az NDK, az amerikai-brit-francia övezetben az NSZK megalapítása előtt.

Sport

Nagy pofont kaptunk a Qarabagtól

A Ferencváros bravúrt bravúrra halmozó kapusa, Dibusz Dénes szerint a Qarabag ellen hiányzott a kellő magabiztosság a Fradi-játékosokból, akiknek látniuk kell a BL-szinttől őket elválasztó hiányosságokat, ugyanakkor bízik benne, hogy az Európa-ligára készen áll az együttes.

További videók

  • A Pilates

    Tréning ahol a test és a lélek egységének megteremtése a cél.

  • Gofri, a gluténjelző kutya

    Gofri a 2,5 éves Havanese keverék, nem mindennapi kutya. Ő az első olyan kutya Magyarországon, aki képes kiszagolni és jelezni, hogyha egy ételben glutén van.

  • Gofri, a gluténjelző kutya

    Gofri a 2,5 éves Havanese keverék, nem mindennapi kutya. Ő az első olyan kutya Magyarországon, aki képes kiszagolni és jelezni, hogyha egy ételben glutén van.

Kultmix

Neil Young új koncertalbumot ad ki

A ’Noise & Flowers’ egy kilenchelyszínes turnét dokumentál, amely mindössze két héttel azután kezdődött, hogy Young örök barátja és egyben több mint 50 éven át a menedzsere, Elliot Roberts elhunyt.

Életmód

Dacia, Honda és a többiek

A legnépszerűbb import járművek toplistáján a román Dacia a bajnok Németországban. Bezzeg vadiúj Suzukit, Subarut és Mazdát alig látni Rostocktól Regensburgig és Brémától Berlinig az utakon. A „Made in/by Germany” márkák viadalában a Merci a legsikeresebb 2022 első felében.

Dacia, Honda és a többiek
2022 –  fekete és szürke módi

2022 – fekete és szürke módi

Németországban, idén várhatóan mintegy 3 millió új gépkocsit vásárolnak majd a polgárok. A kétharmad részben céges autók zömét – így a kereskedők – fehér, fekete és szürke színben rendelik meg a vevők. A magáncélra kiszemelt négykerekűek palettája tarkább.

Peugeot Gablini

Bulvár

Donbaszról forgat dokut Putyin Steven Seagalja

Steven Seagal amerikai színész dokumentumfilmet forgat a donbaszi fejleményekről – mondta Denis Pusilin, az Ukrajnához tartozó, függetlenként csak Oroszország és Szíria által elismert Donyecki Népköztársaság vezetője kedden, miután találkozott Seagallal.

Nagyvilág

Vége a 10 eurós jegyárak korának

A Ryanair vezérigazgatója szerint a légitársaság már nem fog többé fillérekért repülőjegyeket árulni, köszönhetően az üzemanyagárak emelkedésének. A magyar kormánnyal a közelmúltban heves szócsatákat vívó Michael O’Leary a BBC-nek adott interjújában kijelentette, hogy a 10 eurós jegyek korának vége van.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Lap tetejére