RSS Feed

Fehérek közt egy Gulácsi

„Minden embernek joga van az egyenlőséghez. Ugyanúgy, ahogy minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember” – ezekkel a szavakkal fejezte ki véleményét az egynemű párok örökbefogadási jogáról.

MIX videó

A Kézműves Cipőkészítő világbajnok

A lábbelik egyedi méretvétel alapján, különleges minőségű alapanyagokból készülnek. Egzotikus bőröket is használnak, mint például kígyó, béka, krokodil, rája, strucc.

OBB

Vélemény

Regös István

Ne bántsátok a Lajost!

Ne bántsátok a Lajost! Na, most aztán álljon meg a menet, mert még lebabázik a menyasszony! Mert ha ez így megy tovább, az igazság bekötött szemű asszonya, Justicia, megsértődhet. Hogy csak a legutolsót nézzük (Mi az hogy legutolsó? Azt mondják, van több is.), itt van ez a Kósa Lajos. Ő a legjobb példa erre. Minek is bántjátok? Hiszen ő a Föld legártatlanabb politikusa. Szelíd, jóindulatú, mint a pincebogár.

Sport

Bundesliga: izgalmas hétvége

Egyelőre nem népesülhetnek be a német lelátók, de így is sok fociszurkoló várja a 23. játéknapot. Hiszen még az is előfordulhat, hogy március küszöbén a lipcsei legényegylet átveszi a vezetést a müncheni vörös ördögöktől. Már csak két pont előnye van a bajor klubnak Gulácsi Péterékkel szemben.

További videók

  • Szárszó a szíve

    Dorogi Sándor 9 évig volt Balatonszárszó polgármestere. Tavaly ősz óta – egy esztendeje – csak a saját cégét igazgatja, de a szeretett településének mindennapjait, további fejlődését szívének-lelkének teljes rezdülésével átéli. A polgármesterség számára a választóktól kapott bizalom volt. A közösségteremtés egész életét átszőtte.

  • Autóalkatrészből készült Terminátor

    A belváros szívében helyezkedik el az Amazing Metal Art Gallery, ahol a lelkes sci-fi rajongók megcsodálhatják, sőt meg is érinthetik kedvenc filmes karaktereik szobrát: van itt többek között Alien, Predator, Megatron, de a Shrekből ismert Szamár és a Terminátor is megtalálható a kiállítóteremben.

  • Van már röfije?

    Cégénydányádon jártunk a minap riportúton, mely szatmári, határ menti település Kelemen Róbertnek, az alig több, mint hétszáz lelket számláló falu első emberének köszönhetően , úgymond, felkerült végre Magyarország térképére. A Legyen malacod! országos hírnévnek örvendő ötletük számunkra is csalinak bizonyult ahhoz, hogy bekukkantsunk a cégénydányádi kulisszák mögé, remélve, hogy kiderülhet a település sikersztorijának titka.

Kultmix

100 magyar települést érint a leghosszabb operett turné

A Budapesti Showszínház közzétette, kik azok a művészek, akik részt vállaltak az Operett Százszor elnevezésű országjárásban, amely augusztus 9-én indul és száz magyar településen áll meg ötven nap leforgása alatt.

Életmód

Bajor táltos Berlinből

A német főváros gazdasági életének fontos szereplője a jó félévszázados bajor motorkerékpár gyár. A cég legújabb terméke a BMW R 18-as modell, melyet egy 1936-os legenda, az R 5-ös széria ihletett meg. A retrodizájnerek remek munkát végeztek!

Bajor táltos Berlinből
A striák nemcsak a kismamákat érinti

A striák nemcsak a kismamákat érinti

A striák olyan lila vagy vörös színű csíkok a testen, melyek később gyöngyházas fehér színűvé fakulnak. Általában nagyobb hízás vagy hirtelen súlyvesztés után jelentkeznek, de a testépítők és a kismamák is szenvedhetnek miatta.

Peugeot Gablini

Bulvár

500 ezer US Dollár 2 francia bulldogért!?

Elrabolták Lady Gaga 3 francia bulldog kutyájából kettőt. A világsztár éppen Rómában dolgozik, és egy bérsétáltató volt a kutyákkal, amikor az utcán meglőtték és a három kutyából kettőt sikerült is elvinnie a támadónak.

Nagyvilág

A dómváros hírességei

A jó két ezer esztendős múltra visszatekintő dómváros legendás gyermeke volt, az 1875-ben Berlinben elhunyt német tábornok, Karl Theodor Hermann Joseph Freiherr Geyr von Schweppenburg. Egy esztendővel később, '76-ban szintén Kölnben született Konrad Adenauer, az Adolf Hitlert követő, legelső bonni kancellár.

Galéria

Jeges nap a Velencei tavon

Ragyogó napsütést élvezhettek a hétvégén a Velencei tóra kirándulók. A nap is ragyogott, minden lehetőség adva volt, hogy az emberek kiszabaduljanak kissé a vírus fogságából. Többen korcsolyát vettek lábukra, a gyermekek csúszkáltak a tó jegén, a kutyák is élvezték a tél szépségét. Apró gyermekeket babakocsiban toltak a szülők a jégen, amely elég "dagadtra hízott" a mínusz 8-10 fokban. Előkerültek a kerékpárok, a futócipők is, mindenki élvezte ezt a hétvégét.
fotó: E.Várkonyi Péter

Lap tetejére