RSS Feed

NATO csúcstalálkozó Brüsszelben

A NATO június 14-én tartja a tagországok vezetőinek következő csúcstalálkozóját a szövetség központjában, Brüsszelben - jelentette be a szervezet főtitkára. Jens Stoltenberg kiemelte: a csúcstalálkozó egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a szövetségesek megerősítsék az Észak-atlanti Szerződés Szervezetét mint az Európa és Észak-Amerika közötti kötelék hosszantartó megtestesítőjét.

MIX videó

Falunap a Gellért-hegyen

Nem mindennapi színházi élményben volt része azoknak,akik ellátogattak Láposra, a képzeletbeli magyar faluba. A Független Színház formabontó előadása arról, hogy tulajdonképpen hogyan is zajlik az élet egy vidék faluban, ahol az emberek zöme mélyszegénységben él.

OBB

Vélemény

Dalia László

Öregkori balgaságok

Öregkori balgaságok Lehet-e szép az öregkor? Hát, erről minden felmérésben fele-fele szokott az igen és a nem lenni. Régi poén, hogy mondja az egyik öreg a másiknak, "azért az öregkornak is vannak szépségei". Mire a másik, "egyet mondj!". Vicces dumákban nincs hiány, miszerint 80 fölött már gondolkodás nélkül ki lehet próbálni a heroint és milyen nagy dolog, hogy "nem haltál meg fiatalon".

Sport

A Paks legyőzte a Budapest Honvédot

A labdarúgó NB I 30. fordulójának szerdai játéknapján a Paksi FC hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Budapest Honvédot.A Honvéd gyengén védekezett, főleg a hazaiak első gólja után szinte átjáróháznak bizonyult a kispesti hátvédsor.

További videók

Kultmix

Három ország társulata az online térben

March of March volt a címe az online performansznak, amelyet márciusi workshopja alkalmával készített a budapesti Baltazár Színház, a lengyelországi Teatroterapia Lubelska és a szlovákiai Mestské Divadlo z Pasáže a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával.

Életmód

Mire jó az orvosi hámlasztás?

Mindössze néhány perc is elegendő a megújuláshoz! Legyen szó napkárosodás okozta elszíneződésekről, zavaró ráncokról, hegekről, esetleg a bőr egységes, egészséges küllemének visszanyeréséről, az orvosi hámlasztás biztosan segíteni fog.

Mire jó az orvosi hámlasztás?
Kisebb volt az idei sokk a munkaerőpiacon

Kisebb volt az idei sokk a munkaerőpiacon

Jól indult az év a hazai álláspiacon, egyáltalán nem érte a 2020 márciusihoz hasonló sokként a magyar munkaerőpiacot a koronavírus második és harmadik hulláma. Már tavaly év végén a stabilizálódás biztató jelei látszottak, és 2021 első negyedévét is ez a tendencia jellemezte.

Peugeot Gablini

Bulvár

Szilágyi János visszatér

Szilágyi János a legendás egykori rádiós, tévés újságíró visszatér az éterbe. A 168 óra netes felületén, sőt ott még látni is lehet majd a 85 éves Szilágyit. Érdekes próbálkozás, hiszen az eredeti Halló itt vagyok c. műsort a 80-as években sokan hallgatták.

Nagyvilág

Szlovákia enyhít

Javul a járványhelyzet Szlovákiában, csökken a kórházban ápoltak száma, s ezzel összefüggésben a jövő héttől tovább enyhítenek a koronavírus terjedése miatt bevezetett korlátozásokon.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

Funchal - portugál mini metropolis

Madeira a portugál álomsziget 100 ezer lakosú városa barangolásra csábít. Funchal egy romantikus, Atlanti-óceánnál fekvő, Afrikához közeli település. Itt nyugszik az utolsó magyar király, IV. Károly (1887-1922) akinek természetesen szobra is van Funchalban.

Lap tetejére