RSS Feed

Visszahódította a kupát az Országgyűlés válogatottja

A Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja megszakította a Magyar Újságírók Válogatott három évig tartott győzelmi sorozatát a vasárnapi megrendezett Csúcs Kupa kispályás labdarúgó tornán.Két magabiztos győzelme után, küzdelmes mérkőzésen kerekedett felül az Országgyűlés az Üzletemberek Csapata felett.

MIX videó

Tisztelt Ász! - Több mint verseny

Ismét kiélezett mérkőzéseket hozott vasárnap a parlamenti képviselők, állami vezetők és volt miniszterek Tisztelt Ász! tenisztornája a Park Teniszklubban. Ez nem csak verseny, hanem a sportbarátok találkozója volt.

OBB

Vélemény

Dalia László

Dzsudzsákot a kormányba!

Dzsudzsákot a kormányba! Lassan népszavazást kell kiírni, hogy Dzsudzsák diplomata útleveles focista befér-e még a válogatottba, hiszen egyre több edző és influenszer jelentkezett be ezzel a rossz dumával. Szijjártó külügyér tett hetekkel ezelőtt egy felütést és úgy tűnik, azóta sem nyugszik. Legutóbb Supka Attila, a Mezőkövesd edzője nyilatkozott oda, hogy ebbe a válogatottba beférne Dzsudzsák.

Sport

„Kurva gyenge”

A debreceni drukkerek így értékelték a mezőkövesdi vereséget.Nyert a Mezőkövesd az edzőváltást követően: Pintér Attila leváltása után immár Supka Attila irányításával sikerült 1-0-ra legyőzni a Debrecent, amelyben nem játszott az eltiltott Dzsudzsák Balázs. A felejthető meccs egyetlen gólját

További videók

  • A mangalica titkai

    A mangalica mind zsírjában, mind húsában egészségesebb és ínyencebb, mint a megszokott sertéshús

  • Footgolf Csúcs Kupa újra Kisorosziban

    A Footgolf Csúcs Kupán is azoknak volt nagyobb esélye jó eredményt elérni, akik az ügyességük mellett jól tudtak koncentrálni minden rúgásukra.

  • Ahogy én szeretem

    A belváros szívében a 70-es évek hangulata, a konyhában a hagyományos magyar ízeket elevenítik fel családias, barátságos környezetben.

Kultmix

Kasimir és Karoline premier Miskolcon

Október 16-án mutatta be a Miskolci Nemzeti Színház a Kasimir és Karoline című színművet. Keszég László rendezésében, Lőrinczy Attila dramaturg fordításában és átdolgozásában a Kamaraszínház színpadán láthatja a közönség Ödön von Horváth szenvedélyes szerelmi történetét, mely a fergeteges hangulatú müncheni sörfesztiválon, az Oktoberfesten játszódik.

Életmód

Terítéken az Okostányér

Az Élelmezés világnapján tartotta éves konferenciáját a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, amelyen elsőként a szakmának mutatják be a fenntarthatósági szempontokkal kiegészített és megújított táplálkozási ajánlást

Terítéken az Okostányér
Mit eszik az ország?

Mit eszik az ország?

A Mit eszik az ország? online gasztrofelmérés-sorozat a magyaros kedvencek és a grill klasszikusok után ezúttal a titkos családi süteményrecept-gyűjtemények nyomába ered és arra kíváncsi: vajon mi Magyarország kedvenc házi süteménye?

Peugeot Gablini

Bulvár

Csobot Adélt megsiratta Gáspár Laci

Még csak két válogató adáson van túl az X-Faktor 10. évada, de már most megy a drámázás a mentorok között. Csobot Adél és Gáspár Laci például nagyon sokszor összekülönbözött, mert nem értettek egyet abban, hogy az adott versenyző megérdemel-e még egy esélyt.

Nagyvilág

Bécs: cirkuszban is oltanak

Július eleje óta csaknem 140 ezer embert oltottak be Bécsben Covid19 ellen, 50 százalékukat valamilyen előzetes regisztrációt nem igénylő mobil oltóponton. „Az oltás megy az emberekhez” módszerrel a nyár folyamán 13,1 százalékkal tudták növelni a beoltottak számát. Szeptemberben megkezdték a harmadik oltások beadását is.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Archívum

Napfényes Malaga

Malaga kikötőváros Spanyolország Andalúzia autonóm közösségének déli részén, a Földközi-tenger partján. Costa del Sol, azaz a napos part központja és egyik legkedveltebb turistacélpontja, ami talán kiváló borainak, enyhe éghajlatának, és a napsütéses órák rendkívül magas számának köszönhető.

Lap tetejére