RSS Feed

20 ingatlant vásárolt Schadl György

2016 és 2020 között 19 ingatlant vett Schadl György, például lakást a budai Várban, Erzsébetvárosban és a XII. kerületben, valamint nyaralót Siófokon – értesült az RTL.hu. Egy további ingatlant még 2013-ban vásárolt meg. Az ingatlanok egy része az önkormányzatoktól került a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott elnökéhez.

MIX videó

Lábon járó szemek

Segítők és társak is a vakvezető kutyák

Asia Center Budapest

Vélemény

Regös István

Hontalan avagy hajléktalan?

Hontalan avagy hajléktalan? Olykor elég szörnyű képeket látni a fővárosban. Rongyos paplanokban, becsomagolt fejjel aludni próbálnak emberek. A fejük körül lépkednek a járókelők, akik, ha nem néznek le a földre, még rájuk is taposhatnak. Ez a bizonyos szakaszos alvás azt jelenti, hogy annyira fáradtak már az egész napos ide-oda gyaloglástól, hogy szinte süketen elájulnak a körülöttük zajló világban.

Sport

Izland alig várja a magyarok elleni meccset

Nem lehet unalmasnak nevezni a férfi kézilabda Európa-bajnokság B csoportját, hiszen az utolsó forduló előtt még mind a négy válogatottnak van matematikai esélye a továbbjutásra. Sorra vesszük a lehetséges forgatókönyveket.

További videók

  • Sokkol a rendőrség

    Új kényszerítő eszköz használatának bevezetésére készül a rendőrség. A taser-x2 nevű sokkoló, hatásos intézkedés-taktikai elem, amely 5 másodpercre harcképtelenné teszi a támadót.

  • Örök Róma

    Azt gondolná az ember, hogy Rómáról sok újat nem lehet mondani. Aztán az antik köveken barangolva belátjuk, hiába énekeltek meg annyi mindent róla, a város számtalan csodája napról-napra új életre kel.

  • B.U.É.K

    A MIX Magazin sikeres, eredményekben gazdag boldog új évet kíván minden kedves olvasójának.

Kultmix

Céline Dion lemondta az amerikai turnéját

Tizenhat koncertje lenne még, de nem fog tudni színpadra lépni. Az európai koncertjeit viszont a tervek szerint megtartja. Az énekesnő izomgörcsökkel küzd.

Életmód

Európa: munkába – kocsival!

A motorizált személyi forgalomban – így az aktuális felmérések – az EU-ban 81 százalékot tesz ki az autó. A legnépesebb tagállamban, a decemberben kormányváltáson átesett Németországban 84 százalékos a kvóta. Az NSZK-ban ezüst érmes a vasút (9 %), s bronzot érdemelnek a buszutasok (6 %).

Európa: munkába – kocsival!
Educatio Kiállítás: tank és Manuel

Educatio Kiállítás: tank és Manuel

Leszállt egy helikopter, majd bevonult egy tank, - így kezdődött a 22. Educatio Kiállítás, pedig csak a felvételi információkért indítottak offenzívát a fiatalok. Több mint 100 kiállító többszáz aktivitással teszi interaktívvá a fiatalok számára a felsőoktatással kapcsolatos információszerzést.

Peugeot Gablini

Bulvár

Adele megvette Sylvester Stallone álomházát

Sajtóértesülések szerint 58 millió dollár körüli összeget, átszámítva 18 milliárd forintot fizetett Sylvester Stallone Los Angeles-i luxuvilliájáért Adele, de még így is szerencsésnek mondhatja magát, írja a Dirt.

Nagyvilág

Jenny és Karl kalandos élete

Jövőre lesz Karl Marx halálának 140. jubileuma. A tőke és más politikai, gazdasági művek szerzőjéről korábban elhangzott, hogy: „Nem felelős a (kommunista) rémtettekért, amelyeket elkövettek mindazok, akik örökösének és követőinek vallották magukat”. Ezt Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság korábbi elnöke mondta Trierben a filozófus születésének 200. évfordulóján.

Galéria

BVOP

Jelentkezz a Büntetés-végrehajtáshoz! Tel: 06-1-301-8396; www.bv.gov.hu; toborzas@bv.gov.hu

Lap tetejére