RSS Feed

A Gengszterek profiktól tanulnak táncolni

M. A. - 2011. 07. 19. 13:00:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Gengszterek profiktól tanulnak táncolni

Augusztus 7-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egy chicagói börtönné alakul át, ahol három gengszter ül egy cellában. Ők nem mások, mint Mészáros Árpád Zsolt, Vastag Csaba és Hujber Ferenc. A lányok kedvencei fantasztikus zenés-táncos produkciót ígérnek a különleges estére.

Augusztus 7-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpad egy Chicago-i börtönné

alakul át, ahol három kőkemény gengszter ül egy cellában. Idén MÁZS a hölgy rajongóinak két jóképű sztárt, két nagyon jó barátját invitálta fellépőnek koncertjére: Vastag Csaba és Hujber Ferenc személyében.

A három előadó rosszfiúvá alakul át egy estére és egy igazi gengszter show-t láthatunk. 21 hazai - és világsláger remek tánckoreográfiával!

Vastag Csaba nevét egy ország ismeri most, de Árpi műsoraiban állandó vendégnek mondható és az elmúlt 10 évben a MÁZS-Produkció minden nagykoncertjén fellépett. Hujber Ferencet inkább filmszínészként, mint énekesként ismeri a közönség. Kevesen tudják róla, hogy több musicalben is játszik és rendszeresen képezi a hangját szakemberek segítségével, számára ez lesz az első zenekaros, élő- koncert. A műsorban felcsendülnek igazi pop-rock slágerek és egy - egy musical is természetesen a három énekesre szabva.
Fotó: -a-
Lap tetejére