RSS Feed

Voga János a Slágerről: "mégsem úsztuk meg!"

Szentgyörgyi László - 2009. 11. 18. 14:48:37 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Voga János a Slágerről:

Néhány órája felröppent a hír, miszerint a Sláger Rádió a Roxy Rádió frekvenciáján sugároz majd, hiszen egy évre bérbe veszi az új hullámsávot. Több hírportál már azt is tudni véli, hogy már a mai napon alá is írják a szerződést, így a Bumeráng tovább kering az éterben. Rossz hír azonban a piros szalagosoknak, hogy úgy tűnik, mégsem lesz a mentésből semmi. Voga doktor úgy tudja, a tárgyalások elakadtak.

Az elmúlt napokban-hetekben több rádió neve is felmerült, mint amelynek megvételével a Sláger folytatná. A Roxy és a Rádió1 mellett a Pont FM-et nevezte meg a hazai sajtó, ám utóbbi értesülést kategorikusan cáfolta a Pont FM tulajdonosa. Ami a vételárat illeti, a Rádió1 kapcsán 2 milliárd forintról szóltak a sajtóhírek. Ma már többen tudni vélték, hogy pont kerül a Roxy-val kötött szerződésre, és Bocsiék továbbra is a Sláger égisze alatt rádióznak. Azonban a bumerángosok még ne rebegjenek hálát az éterhez, mert úgy tűnik, kacsa volt a hír.

Heal Edina vezérigazgatót nem sikerült elérnünk, így Voga Jánostól érdeklődtünk, valóban nyeregben maradnak-e a hullámlovasok. A Tanár úr azonban letörten ennyit felelt: "Sajnos nem, elakadtak a tárgyalások." A szabad szájú dalairól is híres tanár-műsorvezető-polihisztor még hozzátette: egyelőre nem tudni, hogyan tovább, az az egy biztos, hogy "nem hagyják meghalni 12 éves gyereküket". 
A Mix Online rákérdezett: elképzelhető-e, hogy rendhagyó módon, akár road-show-ként megy tovább a Bumeráng egy darabig. Erre még nem gondoltak, de köszönik az ötletet, mondja Voga, aki ezúton is csupa szépet és jót kíván azoknak, akiknek munkahelye elvesztését köszönheti.

Bár most úgy tűnik, mégis búcsúzik a Sláger, elképzelhető, hogy "Lali királyék" maradnak. A frekvenciát betöltő Neo FM vezérigazgatója, Kádár Tamás egy interjúban ugyanis azt mondta: még tárgyalnak a reggeli sáv betöltéséről, így a hajnali rádiózás fenegyerekei akár náluk is folytathatják.   


Fotó: -a-
Lap tetejére