RSS Feed

Álmaimban az AD Studio visszainteget

Szalay Zizi - 2022. 11. 02. 13:00:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Álmaimban az AD Studio visszainteget

Valószínűleg sokak fülében ott cseng még a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb zenekara, az Ad Stúdió néhány nagy slágere, mint a Páratlan páros, az Álmaimban Amerika vagy akár a Nyári eső. Most pedig itt van Auguszt Bárió új albuma, dala és klipje

A csapat dalszerző énekese, Auguszt Bárió ezúttal vadonatúj albummal jelentkezik, Újrakezdeni mindennap címmel, amelyen tizenhét új szerzeménye hallható, köztük a legfrissebb sláger, az Élj, csak élj! kétféle (radio edit és acoustic) változata is. Az album különlegessége még, hogy a klasszikus gyűjtők örömére, manapság már ritka, „kézzelfogható” cédé változatban is megjelenik, amelynek borítóján Bárió festmények és fotó ritkaságok is helyet kaptak, még exkluzívabbá téve az albumot.

A legújabb dalhoz, az Élj, csak élj!-hez a Balaton csodálatos tájain forgattak klipet. A dal mondanivalójához illően gyönyörű, misztikus környezetbe irányította a sors a stábot, vagy akinek úgy jobban tetszik, a véletlenek sorozata teremtette az ötletet, hogy a csodaszép Káli medence déli kapujánál lévő Kővágóörs melletti domb és az annak legmagasabb pontján álló – „a magyar Stonehenge”-ként is emlegetett - Emberi komédia nevű szoborcsoport váljon a klip egyik fő helyszínévé. 
A történet egy másik szép balatoni helyszínen, Zamárdiban forgott tovább, főszereplője Sarkadi Kiss János, színész, akit többek között A mi kis falunk című tévésorozat Svábjaként ismerhetett és szerethetett meg a szélesebb közönség, és aki Bárióhoz hasonlóan kaposvári kötődésű. Ő az, aki a klipben a „sors könyvének” üzenetére találva felismeri, hogy lehet bármilyen borús, omladozó, félelmekkel teli a körülöttünk lévő világ, ha képesek vagyunk meghallani a szívünk hangját, akkor a saját kis világunkban megtaláljuk a szépet, a jót, a szeretetet, ami miatt mindig érdemes tovább menni az úton. 
És ehhez a jóhoz és a szeretethez gyakran nem is kell tovább mennünk a saját családunknál. Ebben Sarkadi Kiss János családja, felesége, Zsófi és négy gyermekük boldogan segédkezett. 


Fotó: magyarzene.eu
Lap tetejére