RSS Feed

Ez a Sisi rapperlány

Fehér Emma - 2022. 10. 24. 8:00:27 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ez a Sisi rapperlány

Alig másfél éve tűnt fel a hiphop zenei színen Sisi, máris lehengerelte a hallgatóságot, múlt héten pedig a Magyar Klipszemle neki ítélte oda a legjobb performanszerért járó díját. A különc rapperlány most egy újabb, frappáns szófordulatokkal és mélyen pulzáló beatekkel tarkított trackkel ültet fel az érzelmi ringlispílre - itt a mámoros „Manifesto”!

„A „Manifesto” alakulása közben, csak azt tudtam, hogy alkotni akarok valami újat és inspirálót, miközben igyekeztem egy bizonyos harmóniát létrehozni a zenei káoszban” – meséli új zenéje hátterét Sisi, akinek különös szókombinációt felhasználó és szokatlan vizualitású „Kezeket fel” című felvételét idén 644 klipből válogatták a nyertesek közé az idei, hatodik Magyar Klipszemlén.


 

Az eddig megjelent három szerzemény: a közönségkedvenc „Yalla, a „Kezeket fel” vagy a legutóbbi „MagasLow” Sisi eddigi pozitívabb tónusait emelte ki, ám a most debütáló „Manifesto” egészen más, sokkal melankolikusabb hangzásvilágát mutatja be az extravagáns szerzőnek: 


 

„A dal leginkább az életem egy megpróbáltatásokkal teli, mégis az egyik legboldogabb időszaka ihlette, tipikusan, amikor az ember úgy érzi, a dolgok nem feltétlenül festenek jól, mégis mer bízni abban, hogy a jövő mást tartogat” – fejti ki Sisi az újdonság születését. "A „Manifesto”-ban az elejétől a végéig bizonyos hangulatok váltják egymást, ezzel reprezentálva a magasabb és mélyebb életszakaszaimat. Azon voltunk produceremmel, Biksi Gáborral, hogy a hallgatókat jó értelemben egy kisebb érzelmi hullámvasúton vigyük végig. Hasonlóan, mint amikor egy rideg közegben az inspiráció egyféle reménysugárként érinti az embert.”


 

A trackhez készült egy színekben, érzetekben váltakozó imázsvideóklip, amiben a rendező, Makk Vata tökéletesen megragadta a zeneszám mélyberántó, mámoros hangulatát.


Fotó: musicdaily.hu
Lap tetejére