RSS Feed

Bezsongtak a himnuszírók

Fehér Emma - 2022. 10. 23. 10:14:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bezsongtak a himnuszírók

AZ Ibizától Las Vegasig tartó turnék, fesztiválfellépések és teltházas rezidensi előadások egy újabb úttörő nyara után a többszörösen BRIT-díjra jelölt DJ/producer, Joel Corry egyesíti erőit a kitörő sztárral, Tom Grennan-nel. A 2021 végén készült „Lionheart (Fearless)” egy felkavaró, erőteljes dance talpalávaló lett, amely Joel himnikus stílusjegyeit és Grennan szárnyaló énekét elegyí

„Teljesen bezsongtam attól, hogy együttműködhettem az én emberemmel, Tom Grennan-nel a „Lionheart (Fearless)”-ban” – mondta el Joel. „Tom egy csodálatos művész a maga játékának csúcsán. Ez a lemez egy új irány számomra és a hangzásom evolúciója. Himnuszt akartam készíteni a fesztivál nagyszínpadokra, és alig várom, hogy Tommal együtt előadhassam szerte a világon.”


 

„A „Lionheart” számomra fegyverbe hívás” – folytatja Tom. „Az emberek jelenleg bizonytalan időket élnek, és ez a dal arról szól, hogy megtaláljuk az erőt, hogy vissza tudjanak rúgni a viszontagságoknak. Remélem, mindannyian olyan jól éreztétek magatokat ennek az új dallamnak a hallgatása közben, mint amikor Joel és én készítettük."


 

A „Lionheart (Fearless)” a „HISTORY” közelmúltbeli sikerét követi – Joel első együttműködése Becky Hill-lel és hetedik brit Top 20-as zeneszáma –, és Tom pedig KSI-vel együtt hatalmas eredményt hoztak „Not Over Yet” című felvételükkel, amely kevesebb mint két hónap alatt 8,4 milliós YouTube-nézettséget hozott.


Fotó: readdork.com
Lap tetejére