RSS Feed

A Sziget után is robbantott Anne-Marie

Fehér Emma - 2022. 09. 18. 17:54:27 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Sziget után is robbantott Anne-Marie

Az idei Sziget Fesztiválon is hatalmas bulit csapó Anne-Marie ezúttal egy igazán erőteljes, szakítós pop-himnusszal rukkolt elő.. A különleges hangú brit énekesnő ezúttal a rapper Aitch-val közreműködve hozta el új, ősz indító slágerét.

Az idei Sziget Fesztiválon is hatalmas bulit csapó Anne-Marie ezúttal egy igazán erőteljes, szakítós pop-himnusz. A különleges hangú brit énekesnő ezúttal a rapper Aitch-val közreműködve hozta el új, ősz indító slágerét.

Anne-Marie és Aitch igazán elemükben érzik magukat ebben a vad, bosszúszomjas alkotásban. A „Psycho” egyébként személyes tapasztalatokból inspirálódott, osztotta meg Anne-Marie: „Olyan szituációban találtam magam, ahol a srác, akivel együtt voltam vetített nekem, amikor azt gyanítottam, megcsal. Pedig persze ez volt a helyzet. Ez a dal mindenkinek szól, aki volt már ilyen helyzetben.”


 

Anne-Marie karrierje megállíthatatlanul tör előre. A korábbi NEIKED-del és Lato-val készült közöse, az „I Just Called”, már több mint 22 millió streamet hozott az előadó Spotify oldalán.


 

Aitch karrierje is látványosan indult: az angol rapper nemrég jelentette meg debütáló albumát „Close to Home” címmel, ami egyből a UK Top 3-ban landolt.


 

 


 

 


Fotó: likebalaton.hu
Lap tetejére