RSS Feed

Essen - novemberben Europäische Taximesse

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2022. 09. 15. 10:20:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Essen - novemberben  Europäische Taximesse

Alig zárja be a kapuit a frankfurti Automechanika szakvásár, máris a Majna-partjáról Niedersachsen tartomány 550 ezer lakosú fővárosába vonul a karaván. Szeptember 25-ig Hannover lesz a házigazdája az IAA TRANSPORTATION 2022 elnevezésű nemzetközi bulinak. A mustra standjain a legmodernebb furgonokkal, teherjárművekkel, buszokkal ismerkedhet meg a nagyközönség.

E hónapban tárja szélesre a kapuit Alsó-Szászország legjelentősebb közlekedési szakvására. A Volkswagen AG haszonjármű ágazatának központja egyben a hannoveri IAA centruma is. Niedersachsen tartomány fővárosában szeptember 20-án startol az IAA TRANSPORTATION 2022 hatnapos buli. Ez bepillantást enged a legkorszerűbb utánfutók, kis és nagy teherkocsik, kamionok, autóbuszok aktuális kínálatába. A környezetbarát, takarékos modellek friss nemzedéke a biztonságos és gyors személy- és/vagy áruszállítást új logisztikai megoldásokkal kombinálja. A sofőr mentes fuvarozás sem a jövő zenéje már!
Október elején Schönwalde-Glien várja a veterán verdák szerelmeseit. A három napos nemzeti ünnep a hónap első hétfőjén este zárul. A Die Oldtimer Showt követően Alsó-Bajorországban a landshuti Messe Park csábít fogyasztói szakvásárral, ahol a biciklitől a mosógépig és az elektro autótól az energiatakarékos lakberendezésig megannyi "karácsonyi ötlettel" találkozhatnak az érdeklődők. November első hétvégéjén Essenben  Europäische Taximesse hívogat. A személyfuvarozás komoly gondokkal küzd Németországban is: a taxis vásár egy olyan időszakban kerül megrendezésre, amikor mind a gépkocsik, mind az energiahordozók tarifája az égbe szökött. Ez megnehezíti a közlekedési cégek munkájának, költségeinek tervezhetőségét.


Fotó: -a-
Lap tetejére