RSS Feed

Várkonyi Andrea karrierjéről és szerelemi életéről beszélt.

24.hu - 2022. 09. 16. 8:53:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Várkonyi Andrea karrierjéről és szerelemi életéről beszélt.

Várkonyi Andrea számára annak idején hobbinak indult a televíziózás, erről a Hot magazinnak adott interjúban beszélt, amit a Blikk szemlézett. „Mára annyira természetes közegemmé vált, hogy ha belépek egy stúdióba olyan, mintha hazamennék” – mondta el.

A hosszú évek alatt születtek barátságok is, amelyek közül van, aminek vége szakadt és van, ami megmaradt. Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére– nyilatkozta a lapnak, hozzátéve:

Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok.

Arról is beszélt, hogy sokáig nem talált rá a szerelem, de végül megismerte Mészáros Lőrincet, akihez tavaly szeptemberben feleségül is ment. Közelgő évfordulójukról azt mondta:

Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeledik a házassági évfordulónk. A férjem meglepetéssel készül; azt kérte, hogy azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött és valószínűleg tényleg csak azon a napon fogom megtudni mivel készül.

Fotó: -a-
Lap tetejére