RSS Feed

Piramis-koncert az Öntőudvaron

Naszály György-Szegő Hanna - 2022. 09. 15. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Piramis-koncert az Öntőudvaron

A 47 éve alakult Piramis idén ismét visszatér legendás koncertjének helyszínére, az egykori Budai Ifjúsági Parkba. Egy egész generáció életérzése, hangulata elevenedik meg szeptember 24-én, a Várkert Bazár nyárzáró eseményén, színpadon a korszakos zenekarral, köztük a klasszikus ötös két tagjával, Závodi Jánossal és Köves Miklóssal.

PIRAMIS VÁRKERT LIVE LEMEZBEMUTATÓ KONCERT

(szeptember 24., szombat, 20.00 – Várkert bazár, Öntőház udvar)

 

Az immáron 47 éve alakult Piramis idén ismét visszatér legendás koncertjének helyszínére, az egykori Budai Ifjúsági Parkba. Egy egész generáció életérzése, hangulata elevenedik meg szeptember 24-én, a Várkert Bazár nyárzáró eseményén, színpadon a korszakos zenekarral, köztük a klasszikus ötös két tagjával, Závodi Jánossal és Köves Miklóssal.

 

A Piramis közel másfél évtizedes jelenlegi felállásával 2019-ben is fellépett ugyanezen a pódiumon! Az akkori koncert apropója a “Nagy buli” 40. évfordulója lett volna, azonban a zenekar billentyűs-énekesének, Gallai Péternek halála tette szomorúan fájó, de egyben méltó emlékezéssé az estét. Gallai Péterrel utolsó közös, 2018-ban a MOM Sportban rögzített koncert felvétele a napokban kerül a boltok polcaira, az új lemez anyagát szeptemberben a Várkert Bazárban élőben is meghallgathatják a rajongók. Becsület, Ha volna két életem, Szállj fel magasra!, Kóbor angyal, Ajándék - legendás dalok szólalnak meg egy legendás helyszínen. 

 

A Piramis zenekar tagjai:

 

Nyemcsok János Csoki – ének

Závodi János – gitár

Köves Miklós – dob

Vörös Gábor – basszusgitár

Vilmányi Gábor – gitár

Nyemcsok Bence, billentyű


Fotó: -a-
Lap tetejére