RSS Feed

Halhatatlan Rocky

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2022. 09. 14. 8:47:15 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Halhatatlan Rocky

Túl a kilencedik ikszen már ritkábban fotózták a 2020 őszén elhunyt "Jackie" Stallone-t. Az Európában kevésbé ismert, ám Amerikában legendás dáma szép karriert futott be. Három gyermeke közül a nyáron 76 esztendős Sylvester (helyigényes, eredeti változatban: Michael Sylvester Gardenzio Stallone) a leghíresebb - pláne, hogy válik nejétől.

Az odesszai, vagyis ukrán zsidó ősökkel büszkélkedő Jacqueline M. "Jackie" Stallone tavaly novemberben nem fújhatott el száz gyertyát a születésnapi tortáján. A tengerentúli filmsztár édesanyja 14 hónappal korábban halt meg. Az asszony az USA-ban asztrológusként szerzett nevet magának. De táncosnőként is legendás volt. A kemény hölgyek bunyójának (wrestling) szervezőjeként, még a 80-as években is igen aktívan dolgozott. A társasági élethez a perfekt frizura, az örökifjú mosoly és a miniszoknya, avagy gálaruha is hozzátartozott.

Ha élcelődtek is néha Amerikában az itáliai és ukrán felmenőkkel rendelkező Sylvester Stallone, vagyis a mozikban „Rockyként” elhíresült izomember mamájának hiúságán és szépészeti (?) műtétein, a 21. században csendesebbek lettek a kritikák. 2012 júliusában hunyt el ugyanis unokája Sage, majd hamarosan elvesztette az idős asszony legfiatalabb gyermekét is. Toni Ann D'Alto (a hollywoodi filmcsillag, “Rocky” féltestvére) csak 48 éves volt. Jacqueline M. "Jackie" Stallone csinos, tehetséges lányával a rák végzett.


Fotó: -a-
Lap tetejére