RSS Feed

Tóth Gabi összebalhézott Majkával

24.hu - 2022. 09. 12. 9:50:58 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tóth Gabi összebalhézott Majkával

Heves szóváltás alakult ki a Sztárban Sztár leszek! tegnap esti adásában Tóth Gabi és mestertársai között. Majka azt mondta az énekesnőnek, szerinte manipulálja a neki tetsző versenyzőket, elhalászva így őket a többi mestertől, akik szintén szívesen mentorálnának tehetségeket.

– Elegem van abból, hogy bármit teszek ösztönösen, úgy adjátok elő, mintha én ezt manipulálnám, és ezt kikérem magamnak! Nem manipulálok! Ösztönösen jönnek az érzések, ülök és reagálok az adott illetőre.
– Azért egy icipicit néha manipulálsz. Legyünk őszinték, Gabriella! Ne mondd, hogy nem, mert ez meg nem igaz!
– Nem manipulálok!
– De.
– Ez nem manipuláció! Egyszerűen csak élvezem azt, ha valaki jön, ilyet ad, és beindul a pozitív értelemben vett fantáziám, hogy mennyi mindent lehet egy ilyen tehetségből kihozni, mit lehetne átadni. Semmi több nincs bennem, Peti!

A vita ezen pontján Köllő Babett is megjegyezte, hogy igazából az a bizonyos fantázia minden mester esetében beindul, ha egy ígéretes produkciót látnak.

– Értem, de azért a saját fantáziámról hadd beszéljek már!
– Hát nyugodtan beszélgessél a saját fantáziádról!– hangzott az újabb hangos szóváltás, ami után Tóth Gabi szarkasztikusan elnézést kért, amiért érzelmes.

A vita még percekig folytatódott, az énekesnő és Majka összeszólalkoztak, aminek a vége az lett, hogy a rapper inkább átengedte a versenyzőt Tóth Gabinak, hogy legyen az ő csapatának tagja. Utóbbi cserébe több megnyerő produkció hallatán is tett egy lépést hátra, hogy a többi mester is válogathasson a versenyzők között, akiket ígéretesnek találtak.

Fotó: -a-
Lap tetejére