RSS Feed

Alsó-szászországi show

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2022. 09. 07. 9:11:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Alsó-szászországi show

Két hét múlva tárja szélesre a kapuit Niedersachsen tartomány legjelentősebb közlekedési szakvására. A Volkswagen AG haszonjármű ágazatának központja egyben a hannoveri IAA centruma is. A sofőr mentes fuvarozás sem a jövő zenéje már!

Alsó-Szászország 550 ezer lakosú fővárosa lesz a házigazdája a szeptember 20-án kezdődő IAA TRANSPORTATION 2022 elnevezésű nemzetközi vásárnak. A mustra standjain a legmodernebb furgonokkal, teherjárművekkel, buszokkal ismerkedhet meg a nagyközönség. Niedersachsen tartomány szívében már javában zajlanak a szállítmányozási show előkészületei. A hatnapos buli bepillantást enged a legkorszerűbb utánfutók, kis és nagy teherkocsik, kamionok, autóbuszok aktuális kínálatába. A környezetbarát, takarékos modellek friss nemzedéke a biztonságos és gyors személy- és/vagy árúszállítást új logisztikai megoldásokkal kombinálja.
A sofőr mentes fuvarozás sem a jövő zenéje már! A megszokott benzines és dízel erőforrások mellett, a sok tonnás önsúlyú haszonjárművek körében is egyre elterjedtebb lesz a hibrid és elektromos üzemmód, s más alternatív hajtóanyagok. A szeptember 25-én záródó IAA egy olyan időszakban kerül megrendezésre, amikor mind a gépkocsik, mind az energiahordozók tarifája az égbe szökött. Ez megnehezíti a közlekedési cégek munkájának, költségeinek tervezhetőségét.


Fotó: -a-
Lap tetejére