RSS Feed

Szalaira vadásznak

NS - 2022. 08. 04. 8:53:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szalaira vadásznak

A Cumhuriyet a már általunk is emlegetett három klubot (Bologna, Fulham, Wolfsburg) sorolja fel, mint Szalai Attila lehetséges következő munkahelyét, azzal súlyozva, hogy Marco Di Vaio, a Bologna sportigazgatója az olasz médiában megerősítette: a magyar labdarúgó is jelöltjük a Rennes-be igazoló Arthur Theate pótlására.

Az olasz élvonalbeli klub vezetőségében dolgozó korábbi válogatott csatár azt sem titkolta, hogy mielőbb a keretben szeretnék látni a belga védő utódját. Olasz források szerint nem a magyar játékos az egyetlen kiszemelt, határozottan a képben van például Jhon Lucumí, a Genk kolumbiai hátvédje.

A tavaly szerződtetett Szalai megállapodása 2025-ben jár le a Fenerbahcénál, és ellentmondásosak a török lapinformációk arról, hogy klubja mennyiért lenne hajlandó idő előtt megválni a játékostól – a becslések kilenc milliótól 15 millió euróig terjednek.

Egyvalami biztos: kedden a Fenerbahce olyan képet is megosztott a közösségi médiában, amelyen Szalai Attila és az állítólag a megtartása mellett érvelő Jorge Jesus vezetőedző széles mosollyal fut egymás mellett a csapat edzésén.

Az isztambuliak a cseh Slovácko elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzésre készülnek.

Fotó: -a-
Lap tetejére