RSS Feed

Wimbledon árnyékában

mix - 2022. 06. 29. 17:00:44 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Amíg a profi teniszezők a wimbledoni Grand Slam torna másnapi mérkőzéseire készültek, a közéleti személyek a 46. alkalommal megrendezett Tisztelt Ász! tenisztornán versenyeztek.A wimbledoni füves pályás ATP verseny főtáblás küzdelmei előtti napon rendezte meg a Tisztelt Ász! tenisztornát a Parlament SE és a HGS PR Ügynökség.

 A háromszoros páros világbajnok Babos Tímea és az ifjúsági Ausztrál Open bajnok Piros Zsombor már a múlt héten lejátszották a kvalifikációs mérkőzéseket, ám sajnos nem jutottak fel a főtáblára. Balázs Attila, Bondár Anna, Fucsovics Márton, Gálfi Dalma és Udvardi Panna azonban már lélekben a főtáblás füves pályás meccsükre készültek, amikor vasárnap a jelenlegi és egykori parlamenti képviselők, valamint állami vezetők a salakon mérték össze a tenisztudásukat a budapesti Park Teniszklubban. A huszonöt páros vasárnap nyolc ágon, összesen mintegy 40 mérkőzést játszott. Nemcsak egymással, de a rekkenő hőséggel is meg kellett küzdenie a versenyzőknek, bizonyítva, hogy a sport iránti szeretet legyőzi a nehézségeket.

A teniszben szerzett tapasztalat alapján 8 ágon lebonyolított verseny győztesei voltak: Mádi László - Justin István (Agassi ág), Buda Dóra - Nagy Csilla (Mc Enroe ág), Szabó István – Nagyiványi Tamás (Federer ág), Kőszegi Zoltán – Kecskés Péter (Sampras ág), Pajtók Gábor – Beneda Attila (Nadal ág), Gondos Miklós - Palotás Ferenc (Djokovics ág), Csampa Zsolt - Pakányi Pál (Murray ág), Kovács Árpád - Tárczy György (Borg ág).

Az esemény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt. A versenyt Csampa Zsolt, a Parlament SE elnöke, a BM helyettes államtitkára nyitotta meg. A  díjakat Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a Parlament SE alelnöke, Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója, Nagyiványi Tamás a Basic Line Kft. ügyvezetője és Rácz Róbert, az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi vezetője adták át.  

Az esemény kiemelt támogatói:

E.ON Hungária Zrt.

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Támogatók:

Porsche Hungária Kft.

Basic Line Kft. – HEAD

Izsáki Házitészta Kft.

Szamos Marcipán Kft.

Horfer Serleg Kft.Médiatámogatók:

mixonline.hu

mfor.hu

piacesprofit.hu

privátbankár.hu


Fotó:
Lap tetejére