RSS Feed

Emilio átaludná az egész nyaralást

Molnár Boglárka - 2022. 06. 23. 13:04:47 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Emilio átaludná az egész nyaralást

Az énekes és családja hamarosan ismét Törökország felé veszi az irányt, amely utazást már mindannyian nagyon várnak. Emilio ha tehetné, az egész nyaralást alvással töltené.

Hamarosan ismét Törökország felé veszi az irányt az Emilio família, amely már nagyon várja, hogy kijusson neki a pihenésből. Tina bízik benne, hogy minden jól alakul majd, de vannak aggodalmai. „Egy nagyobb társasággal utazunk, remélem mindenki jó gépre száll majd. Otthon igyekszem mindenre figyelni, hogy ki, mit csomagol be, mikor kell elindulni. Ez is le tud fárasztani, de muszáj odafigyelni, mert ha Emiliora bíznám, Indonéziában kötnénk ki” – mondta viccelődve Tina, aki reméli, hogy ezúttal sokkal több emlékkel térnek haza a nyaralásról, mint szoktak. 

„Minden nyaralás után végignézzük az ott készült fotókat és nyugtázzuk, hogy alig van közte egy-két vállalható. Mi olyankor tényleg nyaralunk, a két kiló smink, a pózolás valahogy nem megy nekem ott sem. Szeretünk lazítani, de megfogadtam, hogy idén több vállalható fotót készítünk. A szállodában van fotós is, lehet, hogy őt is megkérjük, hogy készítsen rólunk pár nyaralós családi fotót” – mondta Tina, aki bízik benne, hogy ebben Emilio is partner lesz. „Ha Emilen múlna végigaludná a nyaralást. Képes annyira mélyen aludni ilyenkor, hogy a reggelit is kihagyja. Persze ezt nem tehetjük meg minden nap, már csak Vivi miatt sem, úgyhogy igyekszem egy laza napirendet vinni a nyaralásba is, de nem kapkodunk el semmit. Már alig várjuk, hogy újra Törökországban pihenhessünk” – mondta az Üdv a családban! című műsorban Tina. 

Fotó: -a-
Lap tetejére