RSS Feed

Sárközi Anita fantáziáját új lemez mozgatja

PatikaMagazin - 2022. 06. 22. 13:00:50 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Sárközi Anita fantáziáját új lemez mozgatja

Tizenkét év után tér vissza Sárközi Anita, aki Van másik út címmel Best of-albumot is készített. Tavasszal új videóklipet készített a Napfényben árnyék című felvételéhez,de már úgy lemezanyagon töpreng,mely több saját dala is szerepel majd.

Tizennyolc évesen indult a Tinisztár kerestetik című vetélkedő, de a középdöntőben kiesett,denem adta fel, elvégeztek az OSZK-stúdiót, majd az Expressz együttes vokalistájaként hazai és külföldi turnékon lépett színpadra. Közben rendszeresen fellépett a legendás Csillagfény diszkóban. Ezek egyikén Whitney Houstont énekelt, s amikor lejött a színpadról, Demjén Rózsi megkérdezte tőle: Ezt élőben énekelted? Felajánlotta neki, hogy ír neki egy dalt Tímár Péter készülő, Moziklip című filmjéhez. Ez volt a lírai Várj reám,amely nagy sikert hozott az énekesnőnek.

Ezt a lírai hangulatot készül újrateremteni a készülő albumán,melyre meglepetésként néhány saját szerzemény is felkerül. S mivel a saját dalai róla is szólnak, ragaszkodik hozzá, hogy ezeknek a szövegét is ő írja. 

Fotó: fasymusoriroda.hu
Lap tetejére