RSS Feed

Schobert: nem akarok Berki sorsára jutni

blikk - 2022. 06. 11. 17:39:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Schobert: nem akarok Berki sorsára jutni

Budapest – Schobert Norbi közel egy évvel a sztrókja után úgy érzi, végleg túljutott a nehéz időszakon. Noha időről-időre támadások kereszttüzében találja magát, ő továbbra is céljaira koncentrál.Gyökeresen megváltozott Schobert Norbi élete tavalyi sztrókja után, noha a fitneszguru azt vallja, eddig is inkább a jövőbe tekintett, mint a múlton rágódott.

– Sokkal jobban odafigyelek, hogy ne hajtsam túl magam, amire korábban azért hajlamos voltam. Ennek ellenére azt gondolom, hogy a sztrókom nem enne a következménye, hanem a covid mellékhatása volt, de ezt persze nem tudom bizonyítani. Nem szeretnék már ezzel foglalkozni, teljesen jól vagyok, nem kell orvoshoz járnom, végleg magam mögött tudhatom ezt az időszakot – magyarázta a Blikknek Norbi.

Időről-időre szelet vet és vihart arat egy-egy kijelentésével, legutóbb pedig meg sem kellett szólalnia, elég volt, hogy Berki Krisztián temetésére nem inget vett fel, hanem fehér pólóban érkezett, amelyen fekete minta volt. Berki Krisztián özvegye, Mazsi kérése ugyanis az volt, hogy elhunyt férje búcsúztatására fehérben érkezzenek a gyászolók. Norbit mégis többen kritizálták, amiért nem elegánsabban jelent meg.


Fotó: -a-
Lap tetejére