RSS Feed

MTK - Bognárral tárgyaltak

24.hu - 2022. 05. 12. 17:16:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

MTK - Bognárral tárgyaltak

A napokban a Blikk a saját értesüléseire hivatkozva arról írt, hogy Bognár György, a kupadöntőig jutó Paks vezetőedzője sportigazgató lehet a jelenleg a bennmaradásért küzdő MTK-nál, míg a fia lehet majd a csapat trénere. Bognárt erről a Ferencváros elleni szerdai kupadöntőt követő sajtótájékoztatón meg is kérdezték.

A hír igaz, tárgyaltam az MTK-val. Meghallgattam őket, beszéltünk. Nem írtam még alá szerződést, még nem dőlt el végelegesen ez a dolog– felelte Bognár.

A Paks a szerdai Magyar Kupa-döntőn közel 40 ezer ember előtt kapott ki 3-0-ra a Fraditól a Puskás Arénában. Ezzel eldőlt, hogy bár a szezon nagy részében versenyben volt érte, a csapat végül nem mutathatja meg magát a nemzetközi kupaporondon a következő szezonban, ugyanis az NB I-et megnyerő FTC duplázásával a kupagyőztesnek járó Konferencia Liga-selejtezős indulási jog a bajnoki negyediké lesz – amely a Paksot az utolsó forduló előtt öt ponttal megelőző Fehérvár. A paksiak egyébként épp a Vidi otthonában zárják majd le a szezont.

Az említett MTK az utolsó előtti helyről várja az utolsó játéknapot, két pont a hátránya a Budapest Honvéddal szemben. Az MTK a Debrecent fogadja majd vasárnap, a kispestiek pedig a Puskás Akadémiához látogatnak.

Az már korábban eldőlt, hogy a Gyirmót búcsúzik az élvonaltól.

Fotó: -a-
Lap tetejére